Nieuwe premie zorgverzekering 2024

Elk jaar op uiterlijk 12 november maakt Salland Zorgverzekeringen de nieuwe premie zorgverzekering voor het volgende jaar bekend. Deze premie houden we altijd zo betaalbaar mogelijk. 
Bereken uw premie
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Elk jaar op uiterlijk 12 november maakt Salland Zorgverzekeringen de nieuwe premie zorgverzekering voor het volgende jaar bekend. Deze premie houden we altijd zo betaalbaar mogelijk. 
Bereken uw premie

Wilt u ook een betaalbare premie zorgverzekering 2024?

Goede service, ruime zorgkeuze en aantrekkelijke vergoedingen van zorgkosten, dat willen we toch allemaal? Een zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen biedt dat, en zoveel meer! Wij investeringen het allergrootste deel van uw premie terug in de zorg, landelijk maar vooral ook regionaal. Zo kunnen we samen met u iets betekenen in de regio, het gebied van zorg, maar ook gezondheid en beweging. Hoe meer inwoners zich aansluiten, des te meer we gedaan krijgen. Wilt u een betaalbare premie voor de zorgverzekering in 2024? Spreken onze waarden en normen u aan? Sluit u dan aan bij Salland Zorgverzekeringen. Een overstap is zo geregeld en wij zeggen uw huidige zorgverzekering op.

De voordelen van Salland Zorgverzekeringen

Regionale roots

Wij hebben een buitengewoon goede relatie met de zorgverleners in de regio Midden-IJssel. We maken heldere afspraken met zorgverleners in de regio. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van zorg hoog houden en tegelijkertijd blijft de premie voor uw zorgverzekering in 2024 zo betaalbaar mogelijk. Met elkaar bouwen we aan toegankelijke zorg binnen en buiten de regio, nu én in de toekomst.

Landelijke dekking

Natuurlijk kunt u met een verzekering van Salland Zorgverzekeringen in heel Nederland terecht wanneer u zorg nodig heeft. Wij hebben bijvoorbeeld afspraken met alle ziekenhuizen in Nederland én bijna alle huisartsen.

Naturapolis

Onze basisverzekering is een naturapolis. Dat betekent dat wij contracten sluiten met een groot aantal zorgverleners. Als u naar zo’n ‘gecontracteerde zorgverlener’ gaat, krijgt u de kosten vrijwel altijd volledig vergoed. Gaat u naar een zorgaanbieder met wie wij geen afspraken hebben gemaakt, een zogenaamde 'ongecontracteerde zorgverlener', dan vergoeden wij een maximum bedrag. Deze maximum tarieven liggen bij ons erg hoog: wij vergoeden 90% van het gemiddelde tarief dat we betalen aan gecontracteerde zorgverleners (behalve bij wijkverpleging).

Iedereen is welkom

Een basisverzekering is voor iedereen die in Nederland woont of werkt verplicht. Bij Salland Zorgverzekeringen accepteren wij iedereen. Ook voor de aanvullende verzekeringen selecteren wij niet op risico of leeftijd. Alleen wanneer u onze meest uitgebreide tandverzekering wilt afsluiten en in 2024 nog niet bij ons verzekerd was, dient u vooraf een aantal vragen te beantwoorden.

Zorgverzekering 2024 afsluiten

Weet u al voor welke zorgverzekeraar u kiest volgend jaar? Kies voor Salland Zorgverzekeringen en u kiest voor een regionale speler waar persoonlijk contact nog heel normaal is. Onze afdeling Klantenservice krijgt van onze verzekerden  zelfs een 8,5. Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf uw zaken regelen in uw eigen, persoonlijke en goed beveiligde Mijn Salland. Daar kunt u bijvoorbeeld:
  • facturen declareren
  • uw gegevens inzien en wijzigen
  • uw zorgpas downloaden

Een complete zorgverzekering:
aanvullend pakket

Een basisverzekering dekt niet alle zorg. Heeft u bijvoorbeeld fysiotherapiebehandelingen nodig of wilt u alternatieve geneesmiddelen nemen? Dergelijke vergoedingen vallen buiten de basisverzekering.

Bij Salland Zorgverzekeringen kunt u uw basisverzekering aanvullen. U kiest zelf of en welke aanvulling u wilt afsluiten. Welke vergoedingen passen bij de behoefte van u en uw gezin? U heeft de keuze uit maar liefst 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandverzekeringen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvulling van de ouder op wiens polis ze zijn bijgeschreven.

Start

Ideaal als u weinig gebruik maakt van zorg, maar wel wat extra zekerheid en vergoedingen wenst.

Extra

Biedt ruime vergoedingen voor de meest gebruikte zorgsoorten.

Plus

De ideale verzekering met ruime vergoedingen voor mensen die graag willen weten waar ze aan toe zijn.

Top

Uitgebreide vergoedingen voor mensen die niet van verrassingen houden of regelmatig gebruik maken van zorg.

Een complete zorgverzekering:
aanvullende tandverzekering

Naast de aanvullende verzekeringen kunt u ook nog kiezen uit 3 tandartsverzekeringen.

TandExtra

Gaat u alleen naar de tandarts voor controle of heeft u af en toe een gaatje? Dan is deze aanvulling perfect!

TandPlus

Dit pakket biedt extra zekerheid met de aantrekkelijke vergoedingen.

TandTop

Ruime vergoedingen van uw eigen tandartskosten of de beugel van uw kind.

Scoor voor uw sportclub én uzelf

Wist u al dat u met het afsluiten van een zorgverzekering een geldbedrag kunt scoren voor uw club? Als uw sportclub meedoet aan de Salland Clubactie, krijgt de club een bedrag per clublid dat zich bij ons verzekert. Voor in de clubkas. Bovendien krijgt u zelf ook een extraatje van ons: 8% korting op een aanvullende en/of tandverzekering, en bij de pakketten Extra en Plus krijgt u ook nog eens 5 extra fysiotherapiebehandelingen vergoed.

Check of uw club ook meedoet aan de Salland Clubactie voordat u de verzekering afsluit. Zo ja, dan sluit u zich via de vereniging bij ons aan om de voordelen te zekeren. 

Veelgestelde vragen over de premie

Deze 5 vragen krijgen wij vaak