Persoonlijk ZorgAdvies

De medewerkers van ZorgAdvies helpen u graag bij het vinden van passende zorg. ZorgAdvies is niet alleen een service voor onze verzekerden, maar is er voor iedereen die meer wil weten over de zorg die zij of hij nodig heeft.
Medicijnen
Medicijnen
De medewerkers van ZorgAdvies helpen u graag bij het vinden van passende zorg. ZorgAdvies is niet alleen een service voor onze verzekerden, maar is er voor iedereen die meer wil weten over de zorg die zij of hij nodig heeft.

Zorgverlener zoeken

Met onze Zorgzoeker vindt u een zorgverlener bij u in buurt. U ziet direct of wij met deze zorgverlener afspraken hebben gemaakt. Dat zijn onze gecontracteerde zorgverleners.

Meer van ZorgAdvies

Contact

Voor informatie en vragen over zorg en zorgverleners belt u met onze ZorgAdvieslijn via (0570) 68 74 70. Of stuur ons een e-mail.

Zorggids

De ZorgGids; één persoon die u wegwijs maakt in het woud van regels, instanties en loketten die met zorg en welzijn te maken hebben.

Verbeter de zorg in Nederland

Bent u bij een zorgverlener geweest? Dan kunt u een beoordeling achterlaten op Zorgkaart Nederland. We werken samen met deze partij, omdat ze patiënten een stem en daarmee ook invloed geven. Want in de zorg gaat het om u, of u nu vaak of bijna nooit bij een zorgverlener komt.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het krijgen van zorgadvies.

Ik heb geen verzekering bij Salland. Kan ik toch advies krijgen?

Zeker. Ook als u geen zorgverzekering bij ons heeft afgesloten kunt u gebruik maken van de zorgadvies service.

De wachttijden voor zorg zijn lang. Kan zorgadvies mij helpen?

Ja dat kan. Via onze dienst zorgbemiddeling kunnen wij voor u bemiddelen als u te maken krijgt met een te lange wachttijd voor benodigde zorg.

Wie kan ik om hulp vragen als ik niet weet waar ik de beste zorg kan krijgen?
Indien u hulp nodig heeft bij het vinden van passende zorg, dan kunt u contact opnemen met de ZorgGids van Salland, Bianca Beije. Zij heeft erg veel kennis van regels, wetten, vergoedingen en instanties. ZorgGids Bianca gaat graag met u in gesprek.
Hoe gebruik ik de Zorgzoeker?

De Salland Zorgzoeker helpt u snel een zorgverlener in de buurt te vinden. U geeft aan waarnaar u op zoek bent en in welke woonplaats. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle gecontracteerde zorgverleners en ziet u voor welke behandelingen wij met deze zorgverlener afspraken hebben gemaakt. Heeft toch nog wat hulp nodig? Of heeft u nog vragen? Neem dan even contact op.