Contact opnemen met onze medewerkers

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan komen wij graag met u in contact. 

Declareren kan op verschillende manieren
Gele boom
Wandelend gezin

 

Actueel

 

  • Het is op dit moment erg druk aan de telefoon. Wij raden u aan om contact op te nemen via ons contactformulier. We doen ons best om uw vraag binnen 10 werkdagen te beantwoorden.

  • Op dit moment zijn uw zorgkosten helaas nog niet in te zien via Mijn Salland. We werken er hard aan om dit op korte termijn beschikbaar te hebben.

  • Belangrijk bericht voor pgb-budgethouders: door het coronavirus kan het zijn dat uw zorgverlener op dit moment niet komt. We hebben een aparte pagina met informatie over het wel of niet doorbetalen van deze zorgverlener en over het declareren van de kosten voor de niet-geleverde zorg.

Veel zaken kunt u zelf regelen

Veel zaken rondom uw zorgverzekering kunt u zelf regelen. Kijkt u ook eens bij de veelgestelde vragen, daar wordt al veel uitgelegd. Ook maken we vaak pagina's voor een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld over het coronavirus. Komt u er zelf niet uit of staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Digitaal contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

 

Let op: ons advies is om digitaal geen medische informatie of BSN met ons te delen

WhatsApp

06 86 87 98 27

 

Dit nummer kunt u niet bellen

Facebook

@sallandverzekeringen

 

 

Twitter

@salland

 

 

Post

Wilt u ons post sturen? Dan mag dit naar onderstaand adres.

 

Salland Zorgverzekeringen

Munsterstraat 7

7418 EV Deventer

afbeelding

Bellen

 

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen. Houdt u dan wel rekening met een lange wachttijd in verband met drukte aan de telefoon. Ons telefoonnummer is (0570) 68 74 84. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.