Aanvullende zorgverzekering Extra € 10,50

Voor als u regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld fysiotherapie, anticonceptie en/of geneesmiddelen.
Premie berekenen
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Voor als u regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld fysiotherapie, anticonceptie en/of geneesmiddelen.
Premie berekenen
Icoon vinkje

Anticonceptie

Max. €100,- per kalenderjaar
Icoon vinkje

Spoedeisende zorg buitenland

100% vergoeding

Belangrijke vergoedingen tegen een scherpe premie.

Maakt u regelmatig gebruik van onder andere fysiotherapie en anticonceptie? Dan is onze aanvullende zorgverzekering Extra een goede keuze voor u. U heeft dan een aanvullende zorgverzekering die een aantal belangrijke vergoedingen biedt tegen een scherpe premie.


Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Extra heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide pakketten.


Vergoedingen

Hieronder ziet u de belangrijkste vergoedingen die wij u bieden met onze aanvullende zorgverzekering Extra. In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze polisvoorwaarden.

  • Anticonceptie maximaal € 100 per kalenderjaar (bij Start en Extra) of 100% (bij Plus en Top) per kalenderjaar

  • Fysiotherapie9 zittingen per kalenderjaar

  • Spoedeisende zorg in het buitenland

U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Extra voor u de beste keuze is. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.


Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Is dat niet onze aanvullende verzekering Extra? Kies dan één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

Online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze polisvoorwaarden.


Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over aanvullende verzekering Extra.