Aanvullende zorgverzekering Extra €9,-


Voor als u regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld fysiotherapie, anticonceptie en/of geneesmiddelen.

 

PREMIE BEREKENEN

 

 


Anticonceptie

 


Fysiotherapie

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Extra heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide pakketten.

Aanvullende zorgverzekering Extra: belangrijke vergoedingen tegen een scherpe premie.

 

Maakt u regelmatig gebruik van onder andere fysiotherapie, anticonceptie en/of geneesmiddelen? Dan is onze aanvullende zorgverzekering Extra een goede keuze voor u. U heeft dan een aanvullende zorgverzekering die een aantal belangrijke vergoedingen biedt tegen een scherpe premie.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

De aanvullende zorgverzekering Extra

Vergoedingen aanvullende zorgverzekering Extra

 

Hieronder ziet u de belangrijkste vergoedingen die wij u bieden met onze aanvullende zorgverzekering Extra. In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden.

 

- Anticonceptie maximaal €100,- per kalenderjaar 
- Fysiotherapie 9 zittingen per kalenderjaar 
- Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen maximaal €150,- per kalenderjaar

- Spoedeisende zorg in een EU-, EER- of verdragsland 100%

 

U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Extra voor u de beste keuze is. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

afbeelding
Onze klanten beoordelen ons met een 7,9 op vergelijkingswebsite Independer

Wat past bij uw situatie?


U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Is dat niet onze aanvullende verzekering  Extra? Kies dan één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

 

 Salland Start 

Salland Plus 

 Salland Top 

 

 

 

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden bekijken.

 

ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN