Aanvullende zorgverzekering Extra 

Maakt u regelmatig gebruik van onder andere fysiotherapie, anticonceptie en/of geneesmiddelen? Dan is onze aanvullende zorgverzekering Extra een goede keuze voor u. U heeft dan een aanvullende zorgverzekering die een aantal belangrijke vergoedingen biedt tegen een scherpe premie.
 

Premie aanvullende zorgverzekering Extra ( € 8,50 )

U betaalt voor de aanvullende zorgverzekering Extra slechts € 8,50 per maand. Deze premie is nog exclusief een eventuele collectieve korting.

BEREKEN UW PREMIE
 

Vergoedingen aanvullende zorgverzekering Extra

In de tabel hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de belangrijkste vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekering Extra. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden.
 


 

Anticonceptie maximaal € 100,- per kalenderjaar
Fysiotherapie 9 zittingen per kalenderjaar 
MammaPrint 100%

Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen

maximaal € 150,- per kalenderjaar

Spoedeisende zorg in het buitenland

(EU-/EER -land of verdragsland)

100%

 

 

In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Voor een vergoeding van tandartskosten kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Extra voor u de beste keuze is.

Aanvullende zorgverzekering Extra afsluiten of verhogen

Heeft u een basisverzekering van Salland? Dan kunt u de aanvullende verzekering Extra gedurende het hele jaar afsluiten of verhogen. Dit kunt u doen via Mijn Salland of het online aanvraagformulier. Als u dit doet, geldt er wel een wachttijd van zes maanden, voordat u aanspraak kunt maken op vergoedingen vanuit uw nieuwe aanvullende zorgverzekering.

 

Tijdens deze wachttijd betaalt u al wel de hogere premie. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij uw verzoek hebben ontvangen.

 

DIRECT AANVRAGEN