• Home
  • Salland Clubactie: innovatiebudget


INNOVATIEBUDGET

 

Wij organiseren al een aantal jaren de Salland Clubactie. Een actie waarbij sportverenigingen voor mooie sponsorbedragen kunnen sparen. Ieder jaar organiseren we ook een mooie extra actie. Dit jaar introduceren we het innovatiebudget.

 

Het innovatiebudget vanuit de Salland Clubactie
Gele boom
Voetballende mannen

Heeft u als sportvereniging een sociaal-maatschappelijk idee waarmee u een nieuwe groep mensen in beweging brengt? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage uit het innovatiebudget. Doet uw sportvereniging nog niet mee aan de Salland Clubactie en wilt u wel een idee indienen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. U kunt het onderstaande formulier gewoon invullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op over de Salland Clubactie.

 

Het totale budget is €3500,-. Dit bedrag verdelen we onder 3 verenigingen. Inwoners uit de regio stemmen op het beste idee, daarop wordt de verdeling gebaseerd.

 

  • De vereniging met de meeste stemmen krijgt €2000,-
  • De vereniging die tweede wordt, krijgt €1000,-
  • De vereniging die op de derde plaats eindigt, krijgt €500,-

Richtlijnen voor het idee

Om in aanmerking te komen voor nominatie, moet het idee wel aan een paar voorwaarden voldoen.

Sociaal-maatschappelijk

 

Het idee dient een sociaal-maatschappelijk doel.


In beweging

 

Het idee brengt een nieuwe groep personen in beweging.

 

Plan van aanpak

 

Er is een plan van aanpak geschreven voor dit idee.

 

Wij geven de voorkeur aan ideeën met een looptijd langer dan een half jaar of ideeën van structurele aard. Alle overige voorwaarden kunt u lezen op een aparte pagina. Wilt u een idee aanmelden? Mail dan naar clubactie@salland.nl. Dit kan tot 15 september.