Aanvullende zorgverzekering Start €5,85


Maakt u weinig of geen gebruik van zorg, maar wilt u wel een stukje extra zekerheid?

 

PREMIE BEREKENEN

 

 


Anticonceptie

 


Fysiotherapie

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld alleen een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner alleen de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide pakketten.

Onze aanvullende zorgverzekering Start geeft u een stukje extra zekerheid

Als u weinig tot geen gebruik maakt van zorg, maar wel graag wat extra zekerheid heeft, past onze aanvullende zorgverzekering Start perfect bij u. U heeft dan een aanvullende zorgverzekering waarin een aantal belangrijke vergoedingen zijn opgenomen, voor een aantrekkelijke premie.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

Onze aanvullende zorgverzekering Start
afbeelding

Vergoedingen aanvullende zorgverzekering Start

Hieronder ziet u welke vergoedingen wij u bieden met onze aanvullende zorgverzekering Start. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden. In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet.

 

- Anticonceptie €100,- per kalenderjaar 

- Fysiotherapie 6 zittingen per kalenderjaar 

- Spoedeisende zorg in een EU-, EER- of verdragsland 100% 

 

U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Start voor u de beste keuze is. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

afbeelding
Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

Wat past bij uw situatie?


U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Is dat niet onze aanvullende verzekering Start? Kies dan één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

 

 Salland Extra

Salland Plus

Salland Top

Gemeentepolis

 

 

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden bekijken.

 

ZORGVERZEKERING VERGELIJKEN