Aanvullende verzekering start salland zorgverzekeringen

 

Aanvullende zorgverzekering Start

Maakt u weinig tot geen gebruik van zorg, maar vindt u een stukje extra zekerheid wel fijn? Kies dan voor onze aanvullende zorgverzekering Start. U heeft dan een aanvullende zorgverzekering waarin een aantal belangrijke vergoedingen is opgenomen voor een lage premie.

 

Premie aanvullende zorgverzekering Start (€ 5,85)

U betaalt voor de aanvullende zorgverzekering Start slechts € 5,85 per maand. Deze premie is nog exclusief een eventuele collectieve korting.

BEREKEN UW PREMIE

Vergoedingen aanvullende zorgverzekering Start

In de tabel hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de belangrijkste vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekering Start. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden.

 


 

Anticonceptie maximaal € 100,- per kalenderjaar
Fysiotherapie 6 zittingen per kalenderjaar
MammaPrint 100%

Spoedeisende zorg in het buitenland

(in EU-/EER-land of verdragsland)

100%


In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Voor een vergoeding van tandartskosten kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. Is de aanvullende verzekering Start de beste keuze voor u? U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende zorgverzekering Start voor u de beste keuze is.

Aanvullende zorgverzekering Start afsluiten of verhogen

Heeft u een basisverzekering van Salland? Dan kunt u de aanvullende zorgverzekering Start gedurende het hele jaar afsluiten of verhogen. Dit kunt u doen via Mijn Salland of het online aanvraagformulier.

 

Als u dit doet, geldt er wel een wachttijd van zes maanden, voordat u aanspraak kunt maken op vergoedingen vanuit uw nieuwe aanvullende zorgverzekering. Tijdens deze wachttijd betaalt u al wel de hogere premie. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij uw verzoek hebben ontvangen.

 

DIRECT AANVRAGEN