tandartsverzekering Salland Zorgverzekeringen

 

Tandartsverzekering 2017

Zorgverzekering van tandartskosten

Als u jonger bent dan 18 jaar, kunt u tandartskosten vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u zich aanvullend verzekeren met een tandartsverzekering. Bij onze zorgverzekering kunt u kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Iedere tandartsverzekering vergoedt 75% van alle kosten tot een maximaal bedrag per jaar. U kunt dus de tandartsverzekering kiezen die voor u de beste vergoeding biedt.

Voordelen tandartsverzekering van Salland Zorgverzekeringen

  • Aantrekkelijke premie per maand;
  • Vergoeding van de meeste behandelingen, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag);
  • Vergoeding wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten;
  • Spoedeisende mondzorg in het buitenland standaard meeverzekerd;
  • Vergoeding orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar.

 

DIRECT AANVRAGEN

Aanvullende tandartsverzekering; los af te sluiten

U kunt al onze aanvullende tandartsverzekeringen los afsluiten bij uw basisverzekering. Dat betekent dus dat u geen ‘gewone’ aanvullende verzekering hoeft te hebben om een aanvullende tandartsverzekering te mogen nemen. Hiermee stelt u nog gemakkelijker de verzekering samen die bij uw wensen past.

 

Vergoedingen tandartsverzekeringen 2017

Hieronder hebben wij voor u de vergoeding per tandartsverzekering op een rij gezet.


 

€ 11,-*
Premie per maand*

 

 
75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar.
*) Premie exclusief collectiviteitskorting.
€ 20,-*
Premie per maand*

 

 
75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar.
*) Premie exclusief collectiviteitskorting.
€ 35,-*
Premie per maand*

 

 
75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar.
*) Premie exclusief collectiviteitskorting.

 


Let op: de TandTop tandartsverzekering kunt u niet online afsluiten. Wilt u een verzekeringspakket afsluiten waar de TandTop in zit? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via (0570) 68 74 84.


In ons online vergoedingenoverzicht zorgverzekering ziet u wat u vergoed krijgt. U kunt ook onze verzekeringsvoorwaarden bekijken voor een volledig overzicht van alle vergoedingen en voorwaarden.

Spoedeisende mondzorg in het buitenland

Heeft u tandheelkundige zorg nodig in het buitenland en kan dit niet wachten tot u weer in Nederland bent? Dan heeft u met onze tandartsverzekeringen recht op een vergoeding. De vergoeding waar u recht of heet, beperkt zich tot de behandelingen die staan op de Lijst Spoedeisende mondzorg (pdf).

 

Beste tandverzekering, ook tijdens het jaar afsluiten of verhogen

Heeft u aan het begin van het jaar alleen een basisverzekering afgesloten of een tandartsverzekering met een te lage dekking? Dan kunt u tijdens het jaar gemakkelijk een nieuwe tandartsverzekering 2017 afsluiten of uw bestaande tandartsverzekering verhogen. Er geldt dan wel een wachttijd van zes maanden voordat u aanspraak kunt maken op de vergoeding vanuit de nieuwe aanvullende tandartsverzekering. Tijdens deze wachttijd betaalt u al wel de hogere premie. De verhoging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin u het verzoek aan ons heeft doorgegeven.

 

Een tandartsverzekering afsluiten of verhogen regelt u eenvoudig online via het aanvraagformulier.

 

DIRECT AANVRAGEN