Scoren met de Salland Clubactie! Doe ook mee!

De Salland Clubactie

 

Wij brengen graag mensen in beweging. Sportverenigingen zijn daar iedere dag mee bezig. En niet alleen dat, ook vervullen ze maatschappelijk een belangrijke rol. Daarom bieden wij hen graag een financieel steuntje in de rug met de Salland Clubactie.


Meer dan 180 clubs gingen u voor

We begonnen in 2012 met 7 sportverenigingen die samen ruim € 11.000,- scoorden. Nu doen er meer dan 180 clubs mee. Zij scoorden het afgelopen jaar meer dan € 58.000,- voor de clubkas. Doet uw club ook al mee?

afbeelding
afbeelding

Spaardoelen


Elke vereniging mag zelf bepalen waar het geld van de Salland Clubactie naartoe gaat. Er zijn in de loop van de jaren al mooie doelen gerealiseerd met het sponsorgeld.


Innovatiebudget
 

Heeft u als sportvereniging een sociaal-maatschappelijk idee waarmee u een nieuwe groep mensen in beweging brengt? Of heeft u een idee dat aansluit bij het lokale sportakkoord? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage uit het innovatiebudget. We starten in de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte, Voorst, Lochem, Rijssen-Holten, Hardenberg en Zutphen met een budget van € 4.500 per gemeente.


Meer dan alleen een financieel extraatje


We doen graag meer voor de clubs dan alleen geld overmaken. Daarom komen Lisa en Marlies graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden binnen de Salland Clubactie en wat er speelt binnen de club.

Korting op sportkleding

 

Onze verzekerden krijgen 25% korting op alle artikelen van Sportdirect.com

 

 

Extra fysio

 

U krijgt 5 gratis extra fysiobehandelingen bij de aanvullende verzekeringen Extra en Plus

 

Korting bij aanvulling

 

7% korting op de aanvullende én tandartsverzekering & win 1 jaar lidmaatschap van uw club.

 

STAP OVER

afbeelding

Aanmelden voor de Salland Clubactie

Doet uw club nog niet mee aan de Salland Clubactie? Meld uw vereniging dan aan!

 

Bent u lid van een sportvereniging die nog niet meedoet aan de Salland Clubactie? Breng uw bestuur dan op de hoogte van de actie.