Scoren met de Salland Clubactie! Doe ook mee!

De Salland Clubactie

 

Wij brengen graag mensen in beweging. Sportverenigingen zijn daar iedere dag mee bezig. En niet alleen dat, ook vervullen ze maatschappelijk een belangrijke rol. Daarom bieden wij hen graag een financieel steuntje in de rug met de Salland Clubactie.


Meer dan 150 clubs gingen u voor

We begonnen in 2012 met 7 sportverenigingen die samen ruim € 11.000,- scoorden. Nu doen er meer dan 150 clubs mee. Zij scoorden het afgelopen jaar meer dan € 65.000,- voor de clubkas. Doet uw club ook al mee?

afbeelding
afbeelding

Spaardoelen


Elke vereniging mag zelf bepalen waar het geld van de Salland Clubactie naartoe gaat. Er zijn in de loop van de jaren al mooie doelen gerealiseerd met het sponsorgeld.


Extra steuntje in de rug
 

Sportclubs die zich vóór 31 december 2020 aanmelden voor de Salland Clubactie, krijgen sowieso een startbedrag van € 250,-, naast het bedrag dat hun leden scoren voor de clubkas. Dit doen we als extraatje tijdens de coronacrisis. De voorwaarden voor deze actie staan op de pagina waar u zich kunt aanmelden voor de Salland Clubactie.


Meer dan alleen een financieel extraatje


We doen graag meer voor de clubs dan alleen geld overmaken. Daarom komen Lisa en Marlies graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden binnen de Salland Clubactie en wat er speelt binnen de club.

Innovatiebudget

 

Verdien extra sponsorgeld; breng een nieuwe groep mensen in beweging.

 

 

DIEN EEN IDEE IN

Salland Helpt

 

Onze eigen collega's voeren klussen uit bij verschillende sportclubs.

 

 

MELD EEN KLUS AAN

Voordeel voor de leden

 

7% korting op de aanvullende én tandartsverzekering. U kunt ook 1 jaar lidmaatschap winnen.

 

STAP OVER

afbeelding

Aanmelden voor de Salland Clubactie

Doet uw club nog niet mee aan de Salland Clubactie? Meld uw vereniging dan aan!

 

Bent u lid van een sportvereniging die nog niet meedoet aan de Salland Clubactie? Breng uw bestuur dan op de hoogte van de actie.