aanvullende zorgverzekering Salland

 

Aanvullende zorgverzekering 2017

Voor zorg die buiten het basispakket valt

 

Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor zorg die buiten het basispakket valt, kunt u één van onze vier aanvullende verzekeringen afsluiten. Welke aanvullende verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie. Met onze productvergelijker kunt u heel eenvoudig onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken.

 

 

BEREKEN UW PREMIE


 

Aanvullende verzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Voor meer zekerheid kunt u uw zorgverzekering uitbreiden met één van onze vier aanvullende verzekeringen. U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past.


€ 5,85
Premie per maand*

 

 
U maakt weinig of geen gebruik van zorg, maar u wilt wel een stukje extra zekerheid.
€ 8,50
Premie per maand*

 

 
U maakt regelmatig gebruik van onder andere fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en/of geneesmiddelen.
€ 19.95
Premie per maand*

 

 
U heeft kinderen of een kinderwens. Of u wilt uitgebreide vergoedingen voor fysiotherapie en preventie.
€ 32,50
Premie per maand*

 

 
U maakt regelmatig gebruik van zorg of u komt liever niet voor verrassingen te staan.

Vergoedingen aanvullende zorgverzekeringen

In al onze aanvullende zorgverzekeringen zijn vergoedingen opgenomen voor fysiotherapie, anticonceptie, de MammaPrint bij borstkanker en hulp van de Alarmcentrale. In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekeringen.

 

Voor een vergoeding van tandartskosten sluit u een aparte tandartsverzekering af. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden.

Aanvullende zorgverzekering 2017 afsluiten of verhogen

Heeft u aan het begin van het jaar alleen een basisverzekering afgesloten of een aanvullende zorgverzekering die niet uitgebreid genoeg is?

 

Dan kunt u tijdens het jaar een aanvullende verzekering afsluiten of uw bestaande verzekering verhogen. Dit regelt u heel eenvoudig online via ons aanvraagformulier.

 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat u aanspraak kunt maken op de vergoeding vanuit de nieuwe aanvullende verzekering, waarin u al wel de hogere premie betaalt. Tot die tijd heeft u recht op de vergoeding vanuit uw eerdere verzekeringspakket. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij uw verzoek hebben ontvangen.


DIRECT AANVRAGEN