Contactformulier

Stuur een e-mail naar Salland Zorgverzekeringen. Voor vragen, opmerkingen, tips of het geven van een compliment gebruikt u ons online contactformulier.

Op https://www.salland.nl/Vergoedingen2023 vindt u alle informatie over de vergoedingen. Staat uw antwoord er niet bij? Stel dan hieronder uw vraag.

Op https://www.salland.nl/service-contact/declareren vindt u alle informatie over het declareren van uw factuur. Staat uw antwoord er niet bij? Stel dan hieronder uw vraag.

Op https://www.salland.nl/service-contact/betalen vindt u alle informatie over het betalen van uw premie, eigen risico en eigen bijdrage. Staat uw antwoord er niet bij? Stel dan hieronder uw vraag.

Op https://www.salland.nl/service-contact/opzeggen vindt u alle informatie over het opzeggen van uw zorgverzekering bij Salland. Hier vindt u ook het opzegformulier. Staat uw antwoord er niet bij? Stel dan hieronder uw vraag.

Alle informatie over uw zorgverzekering vindt u in Mijn Salland op https://mijn.salland.nl/inloggen. Staat uw antwoord er niet bij? Stel dan hieronder uw vraag.

Vraag een verzekering aan via: https://aanvraag.salland.nl/situatie