Zorgverzekering 2023

Bij ons kiest u voor een zorgverzekering met landelijke zorgkeuze en regionale extra's. Zo maken we de zorg voor u steeds een beetje beter.

Stethoscoop
Check met stethoscoop

Bij ons kiest u voor een zorgverzekering met landelijke zorgkeuze en regionale extra's. Zo maken we de zorg voor u steeds een beetje beter.

Icoon vinkje

Eerlijke premie

Icoon vinkje

Ruime, landelijke keuze uit zorgverleners

Icoon vinkje

Ondersteuning in gezondheid en lifestyle

Naturapolis €134,90 per maand

Onze basisverzekering

Geen zorgverzekeraar staat zo dicht bij haar verzekerden en zorgverleners als Salland Zorgverzekeringen. Wij zijn actief in de regio Salland, kennen de zorgverleners en maken goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Zo zorgen wij voor de juiste zorg op de juiste plek. U kunt terecht bij bijna alle ziekenhuizen en huisartsen, in heel Nederland.

Korting op uw basisverzekering

Eigen risico

Wilt u een lagere zorgpremie? Dan kunt u uw verplicht eigen risico van € 385,- verhogen met een vrijwillig eigen risico van maximaal € 500,-. Hoe hoger uw vrijwillig eigen risico, hoe meer korting u krijgt op uw premie.

Collectiviteitskorting

Heeft uw bedrijf of vereniging een collectief contract afgesloten met Salland Zorgverzekeringen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Aanvullende verzekering

Als u extra zekerheid wilt, kiest u voor één van onze vier aanvullende verzekeringen.

Tandartsverzekering

Veel van onze verzekerden kiezen naast een aanvullende verzekering ook een tandartsverzekering.

Vergelijken

Welke aanvullende zorgverzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie.