De Gemeentepolis

Wij begrijpen dat u niet te veel wilt betalen voor uw zorgverzekering. Zeker niet als u elke maand moet rondkomen van een beperkt inkomen. Wij vinden dat goede zorg voor iedereen betaalbaar moet zijn. Om die reden hebben wij samen met vijf gemeenten de Gemeentepolis ontwikkeld; speciaal voor mensen met een laag inkomen. Deze Gemeentepolis is een zorgverzekering met ruime vergoedingen, waar uw gemeente aan mee betaalt.

 

Let op: naast de algemene voorwaarden gelden voor de Gemeentepolis ook nog specifieke voorwaarden.

Met welke gemeenten hebben wij afspraken gemaakt?

Als inwoner van de onderstaande gemeenten kunt u in aanmerking komen voor de Gemeentepolis. Uw inkomen moet dan natuurlijk wel onder een door de gemeente bepaalde grens vallen. Als u op de naam van uw gemeente klikt in onderstaande lijst, ziet u welke voorwaarden en voordelen er voor u gelden.

 

De voordelen

Bent u woonachtig binnen één van de gemeenten waar wij afspraken mee hebben gemaakt, en valt uw inkomen onder de grens die de gemeente daarvoor heeft gesteld? Dan kunt u profiteren van heel wat voordelen.

  • Aantrekkelijke premie; uw gemeente betaalt mee
  • Ruime vergoedingen voor brillen, fysiotherapie en tandarts
  • In sommige gemeenten: geen eigen risico
  • Geen selectie op leeftijd of gezondheid
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • U hoeft bijna niets voor te schieten; vrijwel alle rekeningen gaan rechtstreeks naar ons
  • Declaraties worden binnen 5 werkdagen uitbetaald
  • Lopende machtigingen bij uw huidige zorgverzekeraar nemen wij over
  • Let op: u kunt tot en met 31 december 2016 overstappen.

Vragen of persoonlijk advies?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de Gemeentepolis? Meld u zich dan bij uw gemeente, of lees meer op de website van uw gemeente.

 

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over de Gemeentepolis en bijvoorbeeld de vergoedingen? Neem dan contact met ons op via (0570) 68 74 84. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@salland.nl. Of kom langs op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer. Ons kantoor is open op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt gewoon langskomen of een afspraak maken via www.salland.nl/afspraak.