De aanvullende zorgverzekering Gemeentepolis van Salland Zorgverzekeringen

De Gemeentepolis

Wij vinden dat goede zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Om die reden hebben wij samen met negen gemeenten de Gemeentepolis ontwikkeld; speciaal voor mensen met een laag inkomen. Deze Gemeentepolis is een zorgverzekering met ruime vergoedingen, waar uw gemeente aan mee betaalt.

 

 

Uw voordelen

  • Aantrekkelijke premie; uw gemeente betaalt mee
  • Ruime vergoedingen voor brillen, fysiotherapie en tandarts
  • In sommige gemeenten: geen eigen risico + een bijdrage voor de wettelijke eigen bijdrage voor WMO
  • Geen selectie op leeftijd of gezondheid
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • U hoeft bijna niets voor te schieten; vrijwel alle facuren gaan rechtstreeks naar ons
  • Declaraties worden binnen 5 werkdagen uitbetaald
  • Lopende machtigingen bij uw huidige zorgverzekeraar nemen wij over

Let op: u kunt tot en met 31 december 2019 overstappen.

   

 

 

Met welke gemeenten hebben wij afspraken gemaakt?

Als inwoner van de onderstaande gemeenten kunt u in aanmerking komen voor de Gemeentepolis. Uw inkomen moet dan natuurlijk wel onder een door de gemeente bepaalde grens vallen. Als u op de naam van uw gemeente klikt in onderstaande lijst, ziet u welke voorwaarden en voordelen er voor u gelden.

 

 

Let op: naast de algemene voorwaarden gelden voor de Gemeentepolis ook nog specifieke voorwaarden.


 

Goede zorg dichtbij

Ons kantoor staat in de regio waar onze verzekerden wonen en ook de meeste van onze medewerkers komen uit Salland. We voelen ons verbonden met onze verzekerden en we zetten ons altijd in om u de beste zorg in de regio te bieden. Tenslotte maken we allemaal gebruik van dezelfde zorgverleners; uw huisarts, tandarts en ziekenhuis zijn ook die van ons.
 

 

Vragen of persoonlijk advies?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de Gemeentepolis? Meld u zich dan bij uw gemeente, of lees meer op de website van uw gemeente.

 

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over de Gemeentepolis en bijvoorbeeld de vergoedingen? Neem dan contact op met één van onze persoonlijke adviseurs via (0570) 68 74 90. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@salland.nl. Of kom langs op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer. Ons kantoor is open op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt gewoon langskomen of een afspraak maken via www.salland.nl/afspraak.