• Home
  • Collectiviteit | Collectieve zorgverzekering

De aanvullende Extra zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

 

Een collectieve zorgverzekering van Salland

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Hierdoor profiteren verzekerden van een aantrekkelijke korting op hun aanvullende verzekering én tandartsverzekering. Maar wij bieden meer.
 

 

 

De beste naturapolis van Nederland

- We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze -

- Gaat u naar een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan vergoeden we maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners. Bij andere verzekeraars krijgt u meestal maar 75% -

 

- We ondersteunen allerlei projecten en initiatieven in de regio die bijdragen aan betere zorg voor u -

BEREKEN UW PREMIE


 

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.
 

 

Zelf uw zorgverzekering samenstellen

Kies één van onze aanvullende en/of tandartsverzekeringen. Alleen een tandartsverzekering kan dus ook!

 

 

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Extra heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide pakketten.

 

 

Direct afsluiten

Wilt u gebruik maken van korting op uw aanvullende verzekering?
Selecteer dan uw bedrijf of vereniging tijdens uw aanmelding.
 

DIRECT AANVRAGEN