Korting met een collectieve zorgverzekering

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt, waardoor verzekerden profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering. Heeft uw sportclub  of werkgever geen afspraken met ons en regelt u uw zaken graag online? Dan kunt u gebruikmaken van de "Online Gemak" collectiviteitskorting.

Collectiviteitskorting zorgverzekering: ontdek de voordelen!

Bij ons profiteert u met een collectiviteitsregeling van de volgende voordelen:

  • U krijgt een aantrekkelijke korting op uw premie;

  • De collectiviteitskorting geldt ook voor meeverzekerde gezinsleden;

  • U heeft drie verschillende mogelijkheden om u aan te melden voor een collectiviteitskorting.
     

Premiekorting collectieve zorgverzekering berekenen

Kunt u via uw bedrijf of vereniging een collectieve zorgverzekering bij Salland afsluiten? Dan berekent uw heel eenvoudig hoeveel premiekorting u krijgt met onze online rekenmodule. Vul de eerste letters van de naam van uw bedrijf of vereniging in bij ‘Zoek eenvoudig en snel uw collectiviteitskorting’. U kunt hier ook het collectiviteitsnummer invullen dat u van uw werkgever of vereniging heeft gekregen. In de volgende stap ziet u direct uw premie inclusief collectiviteitskorting.

 

Afhankelijk van de gemaakte afspraken krijgt u ook premiekorting op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.


BEREKEN UW PREMIE


Premiekorting via Online Gemak

Heeft uw werkgever of sportvereniging geen afspraken met ons gemaakt? Dan kunt u toch korting krijgen op uw zorgpremie via Online Gemak. U stemt er dan wel mee in dat wij in de toekomst alle informatie en documenten, waaronder uw polis, digitaal verstrekken.

 

BEREKEN UW PREMIE MET ONLINE GEMAK