De aanvullende Extra zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

 

Een collectieve zorgverzekering van Salland

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Hierdoor profiteren verzekerden van een aantrekkelijke korting op hun aanvullende verzekering én tandartsverzekering. 
 

 

 

De beste naturapolis van Nederland

- We hebben ruime afspraken gemaakt met bijna alle zorgverleners in de regio Salland. 

- Gaat u naar een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan vergoeden we maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners. Bij andere verzekeraars krijgt u meestal maar 75% 

 

- We ondersteunen gezonde initiatieven in de regio die bijdragen aan betere zorg voor u

BEREKEN UW PREMIE


 

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.
 

 

Zelf uw zorgverzekering samenstellen

Kies één van onze aanvullende en/of tandartsverzekeringen. Alleen een tandartsverzekering kan dus ook! Via een collectief krijgt u aantrekkelijke korting op uw aanvullende verzekeringen.

 

Direct afsluiten

Wilt u gebruik maken van korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering?
Geef dan tijdens uw aanmelding aan dat u zich wilt verzekeren via een collectief en selecteer vervolgens uw bedrijf of vereniging.
 

DIRECT AANVRAGEN