afbeelding

 

 

Een collectieve zorgverzekering van Salland

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Hierdoor profiteren verzekerden van:

 

 

 

  • een goede tandartsverzekering en fysio vergoeding;
  • 50% korting op een abonnement bij Fitchannel;
  • 25% korting op alle artikelen via Sportdirect.com;
  • landelijke dekking.

 

Wilt u gebruik maken van korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering? Geef dan tijdens uw aanmelding aan dat u zich wilt verzekeren via een collectief en selecteer vervolgens uw bedrijf of vereniging.
 

PREMIE BEREKENEN

 

Sporten met korting

Wij helpen u graag om gezond te blijven. Daarom krijgt u 50% korting op een abonnement van Fitchannel.com, dé online sportschool met meer dan 800 workouts en 1000 gezonde en lekkere recepten, een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van uw resultaten, digitale begeleiding en meer! Sporten in uw eigen veilige omgeving dus en wanneer u wil. Nog geen goede sportkleding? Via sportdirect.com krijgt u 25% korting op alle producten. Meer informatie? Kijk dan op www.salland.nl/fitchannel.

 

 

Landelijke dekking
 

  • Dé zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel met landelijke dekking
  • Wij kennen onze zorgverleners en maken goede afspraken met elkaar over kwaliteit en prijs


Al verzekerd bij ons?
 

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar deze collectiviteit? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.


Kinderen gratis meeverzekerd
 

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.


IK WIL OVERSTAPPEN