Korting met een collectieve zorgverzekering

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering. Hierdoor profiteren verzekerden van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering.

Heeft uw sportclub of werkgever geen afspraken met ons gemaakt over een collectieve zorgverzekering? Of bent u zelfstandig ondernemer en op zoek naar korting, bijvoorbeeld op de zorgverzekering zzp’er? Kies dan voor de collectieve zorgverzekering “Online Gemak”. Een aantrekkelijke collectiviteitskorting voor iedereen die de zaken graag online regelt. Bij Salland profiteert ook u van korting op de zorgverzekering!

Collectiviteitskorting zorgverzekering: ontdek de voordelen!

Een collectieve zorgverzekering biedt de volgende voordelen:
 

  • U krijgt een aantrekkelijke korting op uw premie;
  • De collectiviteitskorting geldt ook voor meeverzekerde gezinsleden;
  • U heeft drie verschillende mogelijkheden om u aan te melden voor korting via een collectieve zorgverzekering.
     

Premiekorting collectieve zorgverzekering berekenen

Kunt u via uw bedrijf of vereniging een collectieve zorgverzekering bij Salland afsluiten? Dan berekent uw heel eenvoudig hoeveel premiekorting u krijgt met onze online rekenmodule. Vul de eerste letters van de naam van uw bedrijf of vereniging in bij ‘Zoek eenvoudig en snel uw collectiviteitskorting’. U kunt hier ook het collectiviteitsnummer invullen dat u van uw werkgever of vereniging heeft gekregen. In de volgende stap ziet u direct uw premie inclusief collectiviteitskorting.

 

Afhankelijk van de gemaakte afspraken over de collectieve zorgverzekering krijgt u ook premiekorting op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.


BEREKEN UW PREMIE


Premiekorting zorgverzekering via Online Gemak

Heeft uw werkgever of sportvereniging geen afspraken met ons gemaakt over een collectieve zorgverzekering? Of bent u ZZP'er? Dan kunt u toch korting krijgen op uw zorgpremie via Online Gemak. U stemt er dan wel mee in dat wij in de toekomst alle informatie en documenten, waaronder uw polis, digitaal verstrekken.

 

BEREKEN UW PREMIE MET ONLINE GEMAK

Korting zorgverzekering via uw sportclub

Bent u lid van een sportvereniging in de regio Salland? Dan bestaat er een grote kans dat zij meedoet aan de Salland Clubactie. Met deze actie kunt u een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering krijgen, en de club spaart een mooi bedrag voor in de clubkas.

 

BEKIJK OF UW CLUB MEEDOET

Korting op uw zorgverzekering als zzp'er

Ook als zzp'er krijgt u bij Salland korting op uw zorgverzekering. Ontdek de mogelijkheden die