Kent u Zorgkaart Nederland al?

Bent u benieuwd hoe uw arts beoordeeld wordt? Of wilt u weten welke fysiotherapeut wordt aanbevolen? Dit vindt u op Zorgkaart Nederland.

Naar de website van Zorgkaart Nederland.
Medicijnen
Medicijnen

Bent u benieuwd hoe uw arts beoordeeld wordt? Of wilt u weten welke fysiotherapeut wordt aanbevolen? Dit vindt u op Zorgkaart Nederland.

Naar de website van Zorgkaart Nederland.

Wat is Zorgkaart Nederland?

Zorgkaart Nederland is opgericht door Patiëntenfederatie Nederland. Zij vertegenwoordigt ruim 160 patiënten- en consumentenorganisaties en ze maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. De site is bedoeld om mensen een stem te geven: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. Via Zorgkaart Nederland krijgt u informatie die u helpt bij de keuze voor een zorgaanbieder. Op de website kunt u de volgende zaken vinden:

  • Allerlei informatie over verschillende aandoeningen
  • Feiten en cijfers over de zorg in Nederland
  • Blogs over zorggerelateerde onderwerpen
  • Vergelijkingshulpen voor verschillende behandelingen
  • Waarderingen van patiënten over zorgverleners en –instellingen

Verbeter de zorg in Nederland

Vooral dat laatste is interessant. Als u zelf een beoordeling achterlaat over een zorgverlener, dan laat u ons weten hoe u de zorg in Nederland ervaart. Alle beoordelingen samen geven een goed beeld van dingen die goed gaan en zaken die nog wat aandacht verdienen. U kunt dus stellen dat u de zorg verbetert door een waardering te schrijven.

Wij werken samen met Zorgkaart Nederland

Als zorgverzekeraar vinden wij het erg waardevol om te weten hoe onze verzekerden de zorg ervaren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met Zorgkaart Nederland.

Dat betekent dat wij in onze Zorgzoeker het patiëntenoordeel laten zien over alle zorgverleners en –instellingen waarvoor dit beschikbaar is. Zo kunt u dus in één oogopslag zien of wij een contract hebben met de zorgverlener van uw keuze en ook hoe deze beoordeeld wordt.