Aanvullende zorgverzekering Plus € 25,00

Een goede keus als u kinderen of een kinderwens heeft.
Premie berekenen
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Een goede keus als u kinderen of een kinderwens heeft.
Premie berekenen
Icoon vinkje

Anticonceptie, alternatieve behandelingen, brillen en lenzen

Icoon vinkje

Fysiotherapie, kraamzorg

Vergoedt wat belangrijk is voor u en uw gezin

Heeft u kinderen of een kinderwens? Dan wilt u natuurlijk een zorgverzekering die vergoedt wat belangrijk is voor u en uw gezin. Onze aanvullende zorgverzekering Plus is dan een goede keuze. U heeft dan namelijk een aanvullende zorgverzekering met vergoedingen rondom zwangerschap en bevalling, maar ook met uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en preventie.


Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Extra heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide pakketten.


Vergoedingen

Hieronder ziet u de belangrijkste vergoedingen die wij u bieden met onze aanvullende zorgverzekering Plus. In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze polisvoorwaarden.

  • Anticonceptie; € 100 per kalenderjaar (bij Start en Extra) of 100% (bij Plus en Top) voor de anticonceptiemiddelen en de wettelijke eigen bijdrage samen
  • Alternatieve behandelingen en alternatieve geneesmiddelen; € 40 per behandeldag tot € 350 per kalenderjaar
  • Brillen en lenzen; maximaal € 75 per 2 kalenderjaren
  • Fysiotherapie 15 zittingen per kalenderjaar
  • Kraamzorg; 60%
  • Zwangerschapscursussen; maximaal € 100 per zwangerschap per zwangerschap
  • Verblijf in een logeerhuis, bv. Ronald McDonald; maximaal € 25 per dag tot maximaal € 250 per kalenderjaar
  • Gezondheidscursussen; 75% tot maximaal € 100 per kalenderjaar

U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende zorgverzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Plus voor u de beste keuze is. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.


Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Is dat niet onze aanvullende verzekering Plus? Kies dan voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze polisvoorwaarden.