Aanvullende zorgverzekering Plus

Heeft u kinderen of een kinderwens? Dan wilt u natuurlijk een zorgverzekering die vergoedt wat belangrijk is voor u en uw gezin. Onze aanvullende zorgverzekering Plus is dan een goede keuze. U heeft dan namelijk een aanvullende zorgverzekering met vergoedingen rondom zwangerschap en bevalling, maar ook met uitgebreide vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en preventie.

Premie aanvullende zorgverzekering Plus ( € 19,95 )

U betaalt voor de aanvullende zorgverzekering Plus slechts € 19,95 per maand. Deze premie is nog exclusief een eventuele collectieve korting.


BEREKEN UW PREMIE

Vergoedingen aanvullende zorgverzekering Plus

In de tabel hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de belangrijkste vergoedingen van onze aanvullende zorgverzekering Plus. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u in onze verzekeringsvoorwaarden
 


 

Anticonceptie 100%

Alternatieve behandelingen en alternatieve geneesmiddelen

Maximaal € 40,- per behandeldag tot
maximaal € 350,- per kalenderjaar
Brillen en lenzen één bril per twee kalenderjaren bij Specsavers. Of maximaal € 75,- per twee kalenderjaren
Fysiotherapie 15 zittingen per kalenderjaar (waarvan maximaal 9 zittingen manuele therapie)
MammaPrint 100%

Vergoeding wettelijke eigen bijdrage geneesmiddelen

maximaal € 300,- per kalenderjaar
Kraamzorg wettelijke eigen bijdrage 60%
Zwangerschapscursussen maximaal € 100,- per zwangerschap

Verblijf in logeerhuis, bijvoorbeeld Ronald McDonald

maximaal € 25,- per dag tot maximaal € 250,- per kalenderjaar

Gezondheidscursussen

75% tot maximaal € 100,- per kalenderjaar

 

In het online vergoedingenoverzicht zorgverzekering hebben wij alle vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Voor een vergoeding van tandartskosten kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. U kunt de vergoedingen van al onze aanvullende verzekeringen vergelijken om te bepalen of onze aanvullende verzekering Plus voor u de beste keuze is.

Aanvullende zorgverzekering Plus afsluiten of verhogen

Heeft u een basisverzekering van Salland? Dit kan het hele jaar door. Dan kunt u de aanvullende verzekering Plus gedurende het hele jaar afsluiten of verhogen. Dit kunt u doen via Mijn Salland of het online aanvraagformulier.

 

Let op: Als u dit doet, geldt er wel een wachttijd van zes maanden, voordat u aanspraak kunt maken op vergoedingen vanuit uw nieuwe aanvullende zorgverzekering. Tijdens deze wachttijd betaalt u al wel de hogere premie. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin wij uw verzoek hebben ontvangen.

 

DIRECT AANVRAGEN