Onze Basisverzekering         € 145,90

Wij kennen de zorgverleners in de regio en maken goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Zo maken we de zorg voor u steeds een beetje beter. 
Premie berekenen
Medicijnen
Medicijnen
Wij kennen de zorgverleners in de regio en maken goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Zo maken we de zorg voor u steeds een beetje beter. 
Premie berekenen
Icoon vinkje

Altijd goede zorg bij u in de buurt

Wij hebben afspraken met vele regionale zorgverleners

Icoon vinkje

Regionaal sponsor voor gezondheid

We steunen 200+ sportclubs, events en zorginitiatieven

Icoon vinkje

Unieke voordelen voor verzekerden

Door nauwe samenwerking met lokale zorg

Landelijke dekking, regionale betrokkenheid

Geen zorgverzekeraar staat zo dicht bij haar verzekerden en zorgverleners als wij. We hebben landelijke dekking, maar kennen tegelijkertijd de zorgverleners in de regio en maken goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Hierdoor maken we de zorg voor u steeds een beetje beter en houden we de kosten voor de basisverzekering zo eerlijk mogelijk. Met onze zorgverzekering heeft u ruime, landelijke zorgkeuze met altijd een zorgverlener in de buurt. Wij maken geen onderscheid in acceptatie van verzekerden. U kunt altijd bij ons terecht voor het afsluiten van een basisverzekering.

Korting op uw zorgverzekering

Eigen risico

U kunt de basispremie verlagen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer u dan zorgkosten maakt, betaalt u eerst uw verplicht eigen risico en daarbovenop uw vrijwillig eigen risico.

Collectiviteitskorting

Heeft uw bedrijf of vereniging een collectief contract afgesloten met Salland Zorgverzekeringen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting op uw aanvullende verzekering(en).

Korting bij vrijwillig eigen risico

Klik hieronder uw gewenste eigen risico aan, en zie meteen wat uw basispremie voor 2024 wordt.
Vrijwillig eigen risico
Totaal eigen risiso
€ + 0
385
€ + 100
485
€ + 200
585
€ + 300
685
€ + 400
785
€ + 500
885
Basisverzekering
145,90
Eigen risico €
Premie berekenen

Vergoedingen basisverzekering

Als u in Nederland woont of werkt, bent u verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Dit is een zorgverzekering met een basispakket aan zorg dat voor iedereen gelijk is en door de overheid wordt bepaald. De basisverzekering dekt de meeste medisch noodzakelijke zorg, zoals:

  • Huisartsenzorg
  • Medisch-specialistische zorg
  • Geneesmiddelen en hulpmiddelen
  • Verloskundige zorg en kraamzorg
  • Tandheelkundige zorg voor verzekerden tot 18 jaar 

Wilt u meer weten? Bekijk dan ons vergoedingenoverzicht. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

Naturapolis

Verreweg de meeste zorg uit onze basisverzekering krijgt u op basis van natura. Dat wil zeggen dat wij zorg voor u inkopen. Dit doen wij door contracten af te sluiten met bepaalde zorgaanbieders. Bij een naturapolis  is het belangrijk dat u naar gecontracteerde aanbieders gaat. Gaat u naar een zorgaanbieder waar wij geen contract mee hebben, dan kan het zijn dat u naast een eventueel eigen risico ook nog een deel van de kosten zelf moet betalen. 

Extra vergoeding naast de basisverzekering

De basisverzekering ziektekosten vergoedt niet alles; voor meer zekerheid kunt u zich dus aanvullend verzekeren.

Bij ons heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. U stelt dus zelf het pakket samen dat bij u past.

Basisverzekering voor kinderen

Kinderen tot 18 jaar zijn wel verzekeringsplichtig, maar zij betalen geen zorgpremie. Wel moet u als ouder of verzorger zelf uw kind(eren) aanmelden bij uw zorgverzekeraar.

Verwacht u een (adoptie)kindje? Of wordt uw zoon of dochter binnenkort 18 jaar?

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de basisverzekering.