TandPlus 

Tandartsverzekering 


€20,75


Voor als u van zekerheid houdt en het prettig vindt om een ruime vergoeding te ontvangen.

 

PREMIE BEREKENEN

 

 


Alle prestatiecodes
incl. techniekkosten

(tot maximumtarief)

 


Spoedeisende mondzorg

in het buitenland

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Tandartsverzekering TandPlus voor een ruime vergoeding

Houdt u van zekerheid en vindt u het prettig om een ruime vergoeding voor tandartskosten te ontvangen? Dan is de TandPlus tandartsverzekering een goede keuze voor u. Met deze tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €500,- per kalenderjaar.
 

 

BEREKEN UW PREMIE
 

 

Onze tandartsverzekering Tand Plus
Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

Premie TandPlus tandartsverzekering ( € 20,75 )

De premie voor de TandPlus tandartsverzekering is € 20,75 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u nog korting krijgen op de premie. U kunt de TandPlus tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland heeft. U hoeft dus niet eerst een aanvullende verzekering bij ons af te sluiten.

DIRECT AANVRAGEN
 

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

Vergoeding TandPlus tandartsverzekering

De TandPlus tandartsverzekering vergoedt 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €500,- per kalenderjaar. U krijgt een vergoeding van alle prestatiecodes, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag). Daarnaast heeft u ook recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.

 

Wat past bij uw situatie?


U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Voor als uw situatie toch ergens anders om vraagt kunt u ook kiezen voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

 

- TandExtra -

- TandTop -

 

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden bekijken.

 

TANDARTSVERZEKERING VERGELIJKEN