Tandplus salland zorgverzekeringen

 

TandPlus tandartsverzekering

Houdt u van zekerheid en vindt u het prettig om een ruime vergoeding voor tandartskosten te ontvangen? Dan is de TandPlus tandartsverzekering een goede keuze voor u. Met deze tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €500,- per kalenderjaar.

 

 

Premie TandPlus tandartsverzekering ( € 20,- )

De premie voor de TandPlus tandartsverzekering is € 20,00 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u nog korting krijgen op de premie. U kunt de TandPlus tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland heeft. U hoeft dus niet eerst een aanvullende verzekering bij ons af te sluiten.

DIRECT AANVRAGEN
 

 

Vergoeding TandPlus tandartsverzekering

De TandPlus tandartsverzekering vergoedt 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €500,- per kalenderjaar. U krijgt een vergoeding van alle prestatiecodes, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag). Daarnaast heeft u ook recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.

 

 

TandPlus tandartsverzekering verhogen

Verwacht u extra tandartskosten? Dan kunt u tijdens het jaar uw TandPlus tandartsverzekering verhogen. Voor een hogere vergoeding kunt u onze TandTop tandartsverzekering aanvragen.
 

Let op: er geldt een wachttijd van zes maanden voordat u aanspraak kunt maken op vergoeding van uw verhoogde tandartsverzekering. Tijdens deze wachttijd betaalt u al wel de hogere premie. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin u het verzoek naar ons heeft gestuurd.
 

 


DIRECT AANVRAGEN