TandPlus Tandartsverzekering

Voor als u van zekerheid houdt en het prettig vindt om een ruime vergoeding te ontvangen.
Premie berekenen
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Voor als u van zekerheid houdt en het prettig vindt om een ruime vergoeding te ontvangen.
Premie berekenen
Icoon vinkje

Alle* prestatiecodes incl. techniekkosten (tot maximumtarief)

*m.u.v. bepaalde vormen van cosmetische mondzorg.
Icoon vinkje

Spoedeisende mondzorg in het buitenland

Voor een ruime vergoeding

Houdt u van zekerheid en vindt u het prettig om een ruime vergoeding voor tandartskosten te ontvangen? Dan is de TandPlus tandartsverzekering een goede keuze voor u. Met deze tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen (OverigebehVergTV) tot maximaal 75% tot maximaal € 500 per kalenderjaar.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een TandExtra heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Premie TandPlus € 25,50

De premie voor de TandPlus is € 25,50 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u korting krijgen op de premie. U kunt de TandPlus tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland heeft.

Vergoeding

De TandPlus tandartsverzekering vergoedt 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal 75% tot maximaal € 500 per kalenderjaar. U krijgt een vergoeding van alle prestatiecodes, inclusief materiaal- en techniekkosten (tot een maximaal bedrag), met uitzondering van bepaalde vormen van cosmetische mondzorg, zie de polisvoorwaarden 2023. Daarnaast heeft u ook recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Materiaal- en techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.


Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Voor als uw situatie toch ergens anders om vraagt kunt u ook kiezen voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze polisvoorwaarden bekijken.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over TandPlus.