TandExtra Tandartsverzekering

Voor als u alleen naar de tandarts gaat voor de periodieke controle en af en toe een gaatje hebt.
Premie berekenen
Gezin wandelt
Gezin wandelt
Voor als u alleen naar de tandarts gaat voor de periodieke controle en af en toe een gaatje hebt.
Premie berekenen
Icoon vinkje

Periodieke controle 100%

Icoon vinkje

Spoedeisende mondzorg in het buitenland

Voor extra zekerheid

Gaat u alleen naar de tandarts voor de periodieke controle en heeft u af en toe een gaatje? Dan is de TandExtra tandartsverzekering voor u een goede keuze. Vanuit deze tandartsverzekering bieden wij een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal 75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Premie TandExtra €12,95

U betaalt voor de TandExtra slechts €12,95 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u korting krijgen op de premie. U kunt de TandExtra tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen heeft.

Vergoeding

Vanuit de TandExtra tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van maximaal 75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar. Binnen dit bedrag krijgt u verschillende behandelingen vergoed. De periodieke controle krijgt u voor 100% vergoed. Overige behandelingen voor 75%. Hierbij kunt u denken aan spoedeisende mondzorg in het buitenland, een beugel voor kinderen tot 18 jaar of de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Wij vergoeden alle prestatiecodes, inclusief materiaal- en techniekkosten (tot een maximaal bedrag) met uitzondering van bepaalde vormen van cosmetische mondzorg, zie de polisvoorwaarden 2023. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Materiaal- en techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.

 

Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Voor als uw situatie toch ergens anders om vraagt kunt u ook kiezen voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden.