TandExtra Tandartsverzekering

Voor als u alleen naar de tandarts gaat voor de periodieke controle en af en toe een gaatje hebt.
Premie berekenen
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Voor als u alleen naar de tandarts gaat voor de periodieke controle en af en toe een gaatje hebt.
Premie berekenen
Icoon vinkje

Periodieke controle 100%

Icoon vinkje

Spoedeisende mondzorg in het buitenland

Voor extra zekerheid

Gaat u alleen naar de tandarts voor de periodieke controle en heeft u af en toe een gaatje? Dan is de TandExtra tandartsverzekering voor u een goede keuze. Vanuit deze tandartsverzekering bieden wij een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal 75% tot maximaal € 250 per kalenderjaar.

Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Premie TandExtra € 15,50

U betaalt voor de TandExtra slechts € 15,50 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u korting krijgen op de premie. U kunt de TandExtra tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen heeft.

Vergoeding

Vanuit de TandExtra tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van maximaal 75% tot maximaal € 250 per kalenderjaar. Binnen dit bedrag krijgt u verschillende behandelingen vergoed. De periodieke controle krijgt u voor 100% vergoed. Overige behandelingen voor 75%. Hierbij kunt u denken aan spoedeisende mondzorg in het buitenland, een beugel voor kinderen tot 18 jaar of de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Wij vergoeden alle prestatiecodes, inclusief materiaal- en techniekkosten (tot een maximaal bedrag) met uitzondering van bepaalde vormen van cosmetische mondzorg, zie de polisvoorwaarden 2023. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Materiaal- en techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.

 

Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Voor als uw situatie toch ergens anders om vraagt kunt u ook kiezen voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

In ons online vergoedingenoverzicht vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze polisvoorwaarden.