TandExtra 

Tandartsverzekering 

€12,10


Voor als u alleen naar de tandarts gaat voor de periodieke controle en af en toe een gaatje hebt.

 

PREMIE BEREKENEN

 

 


Periodieke controle 100%

 


Spoedeisende mondzorg

in het buitenland

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Tandartsverzekering TandExtra voor extra zekerheid


Gaat u alleen naar de tandarts voor de periodieke controle en heeft u af en toe een gaatje? Dan is de TandExtra tandartsverzekering voor u een goede keuze. Vanuit deze tandartsverzekering bieden wij een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €250,-  per kalenderjaar.

 

BEREKEN UW PREMIE
 

 

Onze tandartsverzekering Tand Extra
Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

Premie TandExtra tandartsverzekering ( € 12,10 )

U betaalt voor de TandExtra tandartsverzekering slechts € 12,10 per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u nog korting krijgen op de premie. U kunt de TandExtra tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen heeft. U hoeft dus niet eerst een aanvullende verzekering bij ons af te sluiten.


DIRECT AANVRAGEN
 

 

Onze klanten beoordelen ons met een 7,9

Vergoeding TandExtra tandartsverzekering

Vanuit de TandExtra tandartsverzekering krijgt u een vergoeding van maximaal €250,- per kalenderjaar. Binnen dit bedrag krijgt u verschillende behandelingen vergoed. De periodieke controle krijgt u voor 100% vergoed. Alle overige behandelingen voor 75%. Hierbij kunt u denken aan spoedeisende mondzorg in het buitenland, een beugel voor kinderen tot 18 jaar of de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Wij vergoeden alle prestatiecodes, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag). Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering. Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.
 

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.
 

Wat past bij uw situatie?


U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Voor als uw situatie toch ergens anders om vraagt kunt u ook kiezen voor één van onze andere aanvullende zorgverzekeringen:

 

- TandPlus -

- TandTop -

 

In ons online vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden bekijken.

 

TANDARTSVERZEKERING VERGELIJKEN