TandTop salland zorgverzekeringen

 

TandTop tandartsverzekering

 

Als uw kind een beugel krijgt, kunnen de kosten hiervoor hoog oplopen. Wilt u zeker weten dat deze kosten, of misschien uw eigen tandartskosten, ruim vergoed worden? Dan is onze TandTop tandartsverzekering een goede keuze voor u. Daarmee krijgt u namelijk een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €1000,- per kalenderjaar.

 

 

Premie TandTop tandartsverzekering ( €38,- )

De premie voor de TandTop tandartsverzekering is €38,- per maand. Als u een collectieve zorgverzekering heeft, kunt u nog korting krijgen op de premie.

DIRECT AANVRAGEN
 

 

 

TandTop tandartsverzekering aanvragen

U kunt de TandTop tandartsverzekering aanvragen als u een basisverzekering van Salland heeft. Ook kunt u deze tijdens het jaar afsluiten. Had u in het afgelopen verzekeringsjaar geen aanvullende verzekering van Salland?

Dan vragen wij bij uw aanvraag van de TandTop tandartsverzekering een verklaring over de te verwachten behandelingen en tandartsbezoeken van de personen die u wilt verzekeren. Deze verklaring heet acceptatieformulier TandTop (pdf).


 

 

Vergoeding TandTop tandartsverzekering

De TandTop tandartsverzekering vergoedt 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal €1000,- per kalenderjaar. U krijgt een vergoeding van alle prestatiecodes, inclusief techniekkosten (tot een maximaal bedrag). Daarnaast heeft u ook recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

 

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.
 

 

DIRECT AANVRAGEN