TandTop Tandartsverzekering

Voor als uw kind een beugel krijgt, of als u uw eigen tandartskosten ruim vergoed wilt krijgen.
Bereken uw premie
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Meisje kijkt lachend in de spiegel na het tandenpoetsen
Voor als uw kind een beugel krijgt, of als u uw eigen tandartskosten ruim vergoed wilt krijgen.
Bereken uw premie

Voor ruime vergoedingen

Als uw kind een beugel krijgt, kunnen de kosten hiervoor hoog oplopen. Wilt u zeker weten dat deze kosten, of misschien uw eigen tandartskosten, ruim vergoed worden? Dan is onze TandTop tandartsverzekering een goede keuze voor u. Daarmee krijgt u namelijk een vergoeding van 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen* 75% tot maximaal €1.000,- per kalenderjaar voor de periodieke controle en overige mondzorg gezamenlijk.

Bepaalde vormen van cosmetische mondzorg zijn uitgesloten van de dekking, zie polisvoorwaarden.


Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn bij ons gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Start heeft, en uw partner de TandPlus, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van de TandPlus.

Premie TandTop € 49,95

De premie voor de TandTop tandartsverzekering is € 49,95 per maand.

Als u een heeft, kunt u nog korting krijgen op de premie.

Let op: voordat u een TandTop tandartsverzekering afsluit, vragen we u om een Acceptatieformulier in te vullen. Daarmee geeft u aan dat u binnen een jaar na het afsluiten van de verzekering geen ingrijpende behandelingen verwacht.

Vergoeding

De TandTop tandartsverzekering vergoedt 100% voor de periodieke controle en overige behandelingen 75% tot maximaal 75% tot maximaal € 1.000 per kalenderjaar. U krijgt een vergoeding van alle prestatiecodes, inclusief materiaal- en techniekkosten (tot een maximaal bedrag), met uitzondering van bepaalde vormen van cosmetische mondzorg, zie polisvoorwaarden 2023. Daarnaast heeft u ook recht op spoedeisende mondzorg in het buitenland, vergoeding van orthodontie (beugel) voor kinderen tot 18 jaar en vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage van kunstgebitten. Ga voor meer informatie naar het vergoedingenoverzicht zorgverzekering.
Ook kunt u de zorgverzekeringskaart bekijken.

Prestatiecodes zijn codes voor behandelingen. U vindt de code achter het soort behandeling op de offerte of rekening van uw tandarts. De prestatiecodes zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Materiaal- en techniekkosten zijn de kosten voor het (laten) maken van een werkstuk zoals een kroon, kunstgebit of beugel.


Wat past bij uw situatie?

U kiest de verzekering die het beste bij uw situatie past. Als uw situatie toch ergens anders om vraagt, kunt u ook kiezen voor één van onze andere tandartsverzekeringen:

In ons online vergoedingenoverzicht vindt u alle vergoedingen van onze tandartsverzekeringen. De volledige voorwaarden voor vergoeding vindt u ook terug in onze verzekeringsvoorwaarden bekijken.