Gespreid betalen verplicht eigen risico

Eigen risico in termijnen betalen

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is en een zorgverzekering heeft, geldt in 2017 een verplicht eigen risico van

€ 385,-. Verwacht u in 2017 een bedrag aan eigen risico te moeten betalen? En wilt u voorkomen dat u in één keer het hele bedrag moet betalen? Maak dan gebruik van onze service om het verplicht eigen risico gespreid te betalen.

 

Om gebruik te maken van onze betalingsregeling voor het verplicht eigen risico moet u voor 2017 een basisverzekering van Salland hebben afgesloten. Daarnaast kunt u alleen gebruik maken van de regeling als u geen vrijwillig eigen risico heeft. Bekijk hier alle voorwaarden voor gespreid betalen verplicht eigen risico.

Al een regeling in 2016?

Als u in 2016 gebruik heeft gemaakt van deze regeling, dan hoeft u nu niets te doen. De regeling wordt automatisch verlengd. U ontvangt hierover in december nog bericht.

Gespreid betalen eigen risico in tien termijnen

Met deze regeling betaalt u in tien maandelijkse termijnen het volledige verplicht eigen risico. Als u zorg gebruikt waar het eigen risico voor geldt, dan wordt dit betaald vanuit de regeling. Het geld dat u niet opmaakt, krijgt u in mei van het volgende jaar terug.

 

Gespreid betalen vooraf aanvragen

Gespreid betalen eigen risico na ontvangst van een rekening

U meldt zich aan voor gespreid betalen nadat u van ons een rekening voor het eigen risico heeft ontvangen. Vanaf het moment dat u zich voor deze regeling heeft aangemeld, betaalt u automatisch in termijnen voor ieder gezinslid dat verplicht eigen risico moet betalen. U betaalt maximaal € 70,- per polis per maand. Bekijk alle voorwaarden voor gespreid betalen na ontvangst van een rekening.

 

Gespreid betalen achteraf aanvragen