Gespreid betalen verplicht eigen risico

Eigen risico in termijnen betalen

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is en een zorgverzekering heeft, geldt in 2018 een verplicht eigen risico van

€400,-. Voor mensen die verwachten het volledige verplicht eigen risico op te maken (of een groot deel ervan), bieden wij een gespreid betalen regeling. Met deze regeling betaalt u in tien maandelijkse termijnen het volledige verplicht eigen risico. Als u zorg gebruikt waar het eigen risico voor geldt, dan wordt dit betaald vanuit de regeling. Het geld dat u niet opmaakt, krijgt u in mei van het volgende jaar terug.


Op dit moment is het niet mogelijk om u aan te melden voor deze regeling, omdat de inschrijving pas start vanaf half november. Wilt u een bericht krijgen als u zich kunt aanmelden? Laat dan uw e-mailadres achter.

 

Om gebruik te maken van onze betalingsregeling voor het verplicht eigen risico moet u voor 2018 een basisverzekering van Salland hebben afgesloten. Daarnaast kunt u alleen gebruik maken van de regeling als u geen vrijwillig eigen risico heeft. Bekijk alle voorwaarden voor gespreid betalen verplicht eigen risico.

Verplicht eigen risico gespreid betalen na ontvangst van een rekening

U meldt zich aan voor gespreid betalen nadat u van ons een rekening voor het eigen risico heeft ontvangen. Vanaf het moment dat u zich voor deze regeling heeft aangemeld, betaalt u automatisch in termijnen voor ieder gezinslid dat verplicht eigen risico moet betalen. U betaalt maximaal €70,- per polis per maand. Bekijk alle voorwaarden voor gespreid betalen na ontvangst van een rekening.

 

Gespreid betalen achteraf aanvragen