Salland Clubactie

Via Lochemse Hockey Club profiteert u van:

 

  • Profiteert u van de beste naturapolis voor een scherpe premie
  • Maakt u kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club!

 

Voor alle leden van Lochemse Hockey Club en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres.

 

PREMIE BEREKENEN

 

De voordelen voor de club:

 

  • € 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij ons.


Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

 

PREMIE BEREKENEN

Al verzekerd bij ons?

 

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.

 

 

 

 

 

 

De beste naturapolis van Nederland

 

  • We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze.
  • Gaat u naar een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan vergoeden we maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners. Bij andere verzekeraars krijgt u meestal maar 75%.
  • We ondersteunen allerlei projecten en initiatieven in de regio die bijdragen aan betere zorg voor u.

 

 

  

Aanvullende verzekering Compact

 

Speciaal voor u als sporter ontwikkelden we de aanvullende verzekering Compact; een combinatie van de meest gebruikte vergoedingen én onze tandartsverzekeringen. In de Compact worden 9 fysiotherapiebehandelingen vergoed, spoedeisende zorg binnen Europa én 100% van de kosten tot maximaal € 250,- per jaar voor de tandarts. U bent dus in één keer klaar, wel zo handig.

Vanuit onze nieuwe aanvullende verzekering Compact krijgt u een vergoeding van 100% voor een mondbeschermer, ofwel bitje, indien deze op maat gemaakt wordt door een tandarts. De vergoeding vanuit onze overige tandartsverzekeringen is 75%.

 

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.
 

Win een jaar lang gratis lidmaatschap!

 

Als u zich via uw club bij ons aansluit, maakt u automatisch kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club! Dit geldt ook voor leden die al via de club bij ons verzekerd zijn.

 

Lees meer over de spelregels