Salland Clubactie

Via AV Salland profiteert u van:

 

  • Profiteert u van de beste naturapolis voor een scherpe premie
  • Maakt u kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club!

 

Voor alle leden van AV Salland en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres.

 

PREMIE BEREKENEN

 

De voordelen voor de club:

 

  • € 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij ons.


Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

 

PREMIE BEREKENEN

Al verzekerd bij ons?

 

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.

 

 

 

 

 

 

De beste naturapolis van Nederland

 

  • We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze.
  • Gaat u naar een zorgverlener waar wij geen afspraken mee hebben gemaakt? Dan vergoeden we maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners. Bij andere verzekeraars krijgt u meestal maar 75%.
  • We ondersteunen allerlei projecten en initiatieven in de regio die bijdragen aan betere zorg voor u.

 

 

  

Kinderen gratis meeverzekerd

 

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.
 

Win een jaar lang gratis lidmaatschap!

 

Als u zich via uw club bij ons aansluit, maakt u automatisch kans op een jaar lang gratis lidmaatschap bij uw club! Dit geldt ook voor leden die al via de club bij ons verzekerd zijn.

 

Lees meer over de spelregels