Salland Zorgverzekeringen Promopakket

Beste apotheker,

We waarderen onze fijne samenwerking & korte lijntjes. Mede hierdoor kunnen we onze verzekerden vele mooie voordelen bieden. Voordelen waar men vaak helemaal geen weet van heeft. En dat is zonde, toch? Graag vertellen we hen dit middels een Salland Zorgverzekeringen Promopakket. Door deze uitingen op te hangen en te verspreiden in en rondom jouw apotheek hopen we een mooi Salland Zorgverzekeringen uithangbord te creëren en zo (potentiële) verzekerden enthousiast te maken. Dit natuurlijk in komende campagneperiode, maar graag ook als blijvende zichtbaarheid gedurende het hele jaar. Kijk wat voor jouw apotheek het beste werkt! En geef hieronder per item aan waar je behoefte aan hebt en in welke oplage.

Geef dit voor maandag 20 november 2023 aan ons door. Vervolgens verzamelen wij alle bestellingen en zetten het drukproces in gang. Ons streven is om alle materialen begin december aan je uit te leveren.

We horen graag van je, laten we samen gaan knallen! 

 

Bestelformulier Salland Zorgverzekeringen Promopakket

Promotiemiddelen

*In overleg bijbestelling mogelijk

**Salland Zorgverzekeringen betaalt aanschaf. bestickering & levering van het waterpunt. Daarbij ontvangt u eenmalig: 12x 15L waterflessen om bij te vullen. Tevens ontvangt u 2500 kartonnen SZ-bekers. Daarna zijn kosten voor refill, onderhoud en bekertjes voor eigen rekening. SZ-bekers zijn tegen een gereduceerd tarief bij te bestellen.

Contactgegevens