Gemeente verzekering Voorst

Salland Zorgverzekeringen biedt inwoners van de provincies Overijssel en Gelderland een regionale zorgverzekering.
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Salland Zorgverzekeringen biedt inwoners van de provincies Overijssel en Gelderland een regionale zorgverzekering.
Door samen te werken binnen de regio kunnen er goede afspraken gemaakt worden met zorgaanbieders, afspraken over de kwaliteit en prijs van zorg. Goede zorg moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hebben wij, samen met de gemeente Voorst, een speciale gemeenteverzekering samengesteld voor inwoners met een laag inkomen. Ook steunen wij vele initiatieven voor zorgverbetering in de provincies.
Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Voorst

Polis gemeenteverzekering Voorst

In samenwerking met de gemeente Voorst hebben wij een gemeentepolis samengesteld. Deze zorgverzekering biedt een uitkomst voor mensen met een laag inkomen. De collectieve verzekering geeft ruime korting op de premie voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen. Ook het verplicht eigen risico is meeverzekerd en de gemeente neemt een deel van de zorgpremie voor haar rekening. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd in de Voorst gemeenteverzekering.

Regionale kracht

Samen staan we sterk. Hoe meer mensen zich aansluiten bij onze regionale zorgverzekering, hoe meer we kunnen bereiken. In ons kantoor in Deventer werken mensen uit de regio. Door het ondersteunen van zorg initiatieven, bijvoorbeeld in Voorst, kunnen we de zorgverlening nog beter maken. Een winstoogmerk past niet bij ons. Het overgrote deel van de zorgpremie investeren wij onder meer in projecten bij u in de buurt. Onze zorgpolis biedt zeer ruime keuzevrijheid. Profiteert u mee?

Basisverzekering in natura

De basisverzekering in natura biedt vele voordelen en ruime zorgkeuze. U kunt terecht bij alle landelijke ziekenhuizen en bijna alle huisartsen.

Aanvullende verzekeringen, vier soorten

U kunt de basisverzekering aanvullen als u meer zorg vergoed wilt hebben. Kies een van de vier aanvullende verzekeringen om een pakket naar wens te maken. Bijvoorbeeld extra vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen of fysiotherapie. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd.

Tandartsverzekeringen, drie soorten

Naast de basisverzekering een tandartsverzekering afsluiten, is een goede optie als u een tegemoetkoming wenst voor tandartskosten. U heeft de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Een aanvullende verzekering afsluiten is niet nodig maar wel mogelijk.

Zorgverzekering Voorst, korting via collectief

Wij hebben met diverse werkgevers, sportverenigingen en organisaties in Voorst afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Hierdoor profiteert u van voordeel op uw zorgpremie voor de aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering.

Clubs waar wij mee samenwerken!

Zwem- en Poloclub Proteus
Omnivereniging SV Twello
Sportclub Teuge
Voetbalvereniging Activia
Sportvereniging Terwolde