Gemeente verzekering biedt vele voordelen

Iedereen heeft recht op goede zorg. Ook bij een laag inkomen.
MEER INFORMATIE OVER DE GEMEENTEPOLIS
Gezin wandelt
Gezin wandelt
Iedereen heeft recht op goede zorg. Ook bij een laag inkomen.
MEER INFORMATIE OVER DE GEMEENTEPOLIS

Daarom biedt zorgverzekeraar Salland een speciale gemeente verzekering in samenwerking met diverse gemeenten in Overijssel en Gelderland. Deze collectieve zorgverzekering biedt u vele voordelen. Zo geniet u van ruime vergoedingen, betaalt de gemeente veelal mee aan de zorgpremie en is er geen selectie op gezondheid of leeftijd. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan worden ze gratis meeverzekerd.

Zorgverzekering Overijssel en Gelderland

Woont u in een van de onderstaande gemeenten? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een gemeentelijke zorgverzekering met uitgebreide dekking en ruime vergoedingen. Iedere deelnemende gemeente stelt eigen voorwaarden voor het afsluiten van een collectieve gemeente verzekering. Klik op uw woonplaats voor meer informatie:

Naast de voorwaarden per gemeente gelden er algemene voorwaarden en specifieke voorwaarden voor het afsluiten van een gemeente verzekering. Heeft u vragen over collectief verzekeren via de gemeente of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. Neem telefonisch contact op via (0570) 68 74 90 of stuur een e-mail naar info@salland.nl.

Geluk op z'n Sallands

Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. We bieden daarom inspiratie en oplossingen op het gebied van beweging, gezond eten en ontspanning. Wij geloven daarbij niet in ‘grote stappen, snel thuis’, maar motiveren onze verzekerden in het zetten van kleine stapjes richting een fitter leven. Zo krijg je meer energie en zit je beter in je vel.

Dat is geluk... Geluk op z'n Sallands.

Overstappen naar een collectieve gemeente verzekering

Voldoet u aan de voorwaarden van een gemeente zorgverzekering? Dan is een overstap snel gemaakt. Voldoet u niet aan de gemeentelijke voorwaarden? Geen probleem, u kunt alsnog kiezen voor Salland Zorgverzekeringen. Onze basisverzekering is voorzien van zeer ruime zorgkeuze. Wenst u een aanvulling? Dan heeft u de keuze uit maar liefst vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

Geen gemeente zorgverzekering, wel korting

Komt u niet in aanmerking voor de gemeente verzekering, maar wilt u wel bij ons verzekerd zijn? Dan kunt u zich ook bij ons aansluiten via de Salland Clubactie. Iedereen die lid is van een deelnemende sportclub, kan zich via die club bij ons verzekeren. U krijgt zelf korting op uw aanvullende én tandartsverzekering, en de club krijgt een bedrag voor elke volwassen verzekerde die zich via de club bij ons aansluit.