De voordelen van de gemeente verzekering van Salland Zorgverzekeringen

 

Gemeente verzekering biedt vele voordelen


Iedereen heeft recht op goede zorg. Ook bij een laag inkomen. Daarom biedt zorgverzekeraar Salland een speciale gemeente verzekering in samenwerking met diverse gemeenten in Overijssel en Gelderland. Deze collectieve zorgverzekering biedt u vele voordelen. Zo geniet u van ruime vergoedingen, betaalt de gemeente veelal mee aan de zorgpremie en is er geen selectie op gezondheid of leeftijd. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan worden ze gratis meeverzekerd.

 

MEER INFORMATIE OVER DE GEMEENTEPOLIS

 

 

Zorgverzekering Overijssel en Gelderland

Woont u in een van de onderstaande gemeenten? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een gemeentelijke zorgverzekering met uitgebreide dekking en ruime vergoedingen. Iedere deelnemende gemeente stelt eigen voorwaarden voor het afsluiten van een collectieve gemeente verzekering. Klik op uw woonplaats voor meer informatie:

 

Gemeente Deventer

Gemeente Olst-Wijhe

Gemeente Raalte

Gemeente Voorst

Gemeente Zwolle

 

 

Naast de voorwaarden per gemeente gelden er algemene voorwaarden en specifieke voorwaarden voor het afsluiten van een gemeente verzekering. Heeft u vragen over collectief verzekeren via de gemeente of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. Neem telefonisch contact op via (0570) 68 74 90 of stuur een e-mail naar info@salland.nl.

 

 

Geen winstoogmerk, ruim klantenvoordeel

Salland Zorgverzekeringen kent geen winstoogmerk. We staan dicht bij al onze verzekerden en willen de zorg in de regio steeds een stukje beter maken. Hoe meer mensen kiezen voor onze regionale verzekering, hoe meer we kunnen bereiken. De zorg in de buurt is al goed maar kan altijd beter. Wachttijden in het ziekenhuis willen we verkorten en de zorgkeuze willen we zo ruim mogelijk maken. Al onze verzekerden genieten van voordeel en wij ondersteunen diverse projecten in de regio die de zorg voor u en onszelf nog beter maken. Tenslotte wonen onze medewerkers ook in de regio en maken we waarschijnlijk allemaal gebruik van dezelfde zorgaanbieders.

 

KLANTENVOORDEEL

 

 

Overstappen naar een collectieve gemeente verzekering

Voldoet u aan de voorwaarden van een gemeente zorgverzekering? Dan is een overstap snel gemaakt. Voldoet u niet aan de gemeentelijke voorwaarden? Geen probleem, u kunt alsnog kiezen voor Salland Zorgverzekeringen. Onze basisverzekering is voorzien van zeer ruime zorgkeuze. Wenst u een aanvulling? Dan heeft u de keuze uit maar liefst vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Geen gemeente zorgverzekering, wel korting

Komt u niet in aanmerking voor de gemeente verzekering, maar wilt u wel bij ons verzekerd zijn? Dan kunt u zich ook bij ons aansluiten via de Salland Clubactie. Iedereen die lid is van een deelnemende sportclub, kan zich via die club bij ons verzekeren. U krijgt zelf korting op uw aanvullende én tandartsverzekering, en de club krijgt een bedrag voor elke volwassen verzekerde die zich via de club bij ons aansluit.

 

BEKIJK DE DEELNEMENDE CLUBS