• Home
  • Gemeente verzekering biedt vele voordelen

Gemeente verzekering biedt vele voordelen

Iedereen heeft recht op goede zorg. Ook bij een laag inkomen. Daarom biedt zorgverzekeraar Salland een speciale gemeente verzekering in samenwerking met vijf gemeenten. Deze collectieve verzekering biedt u een regionale zorgverzekering met vele voordelen. Zo betaalt de gemeente mee aan de zorgpremie en is er geen selectie op gezondheid of leeftijd. Meer informatie over de gemeentepolis.

Gemeentelijke zorgverzekering

Woont u in een van de onderstaande gemeenten? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een gemeentelijke zorgverzekering. Iedere deelnemende gemeente stelt eigen voorwaarden voor het afsluiten van een collectieve gemeente verzekering. Klik op uw gemeente voor meer informatie:

Naast de voorwaarden per gemeente gelden er algemene voorwaarden en specifieke voorwaarden voor het afsluiten van een gemeente verzekering. Heeft u vragen over collectief verzekeren via de gemeente of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. Neem telefonisch contact op via (0570) 68 74 84 of stuur een e-mail naar info@salland.nl.

Overstappen naar een collectieve gemeente zorgverzekering

Wilt u ook genieten van een gemeente zorgverzekering voorzien van een aantrekkelijke premiekorting en ruime vergoedingen? En voldoet u aan alle voorwaarden? Dan kunt u tot en met 31 december 2016 de overstap maken naar Salland Zorgverzekeringen, de regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.