Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Rijssen-Holten

 

Zorgverzekering 2019


Heeft u al gekeken naar een geschikte zorgverzekering? Inwoners van de gemeente Deventer kunnen profiteren van de regionale ziektekostenverzekering van Salland. Door het maken van duidelijke afspraken met zorgverleners in de regio kunnen we kwaliteit én een scherpe premie voor de zorgverzekering bieden. Ook steunen we veel projecten en initiatieven in de directe omgeving zoals de Sallandse Wandelvierdaagse en de IJsselloop.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Gemeentepolis Deventer

Gemeente zorgverzekering voor een aantrekkelijke zorgpremieGoede zorg voor u en uw gezin is belangrijk, ook als u een laag inkomen heeft. Samen met gemeente Deventer hebben we daarom de zogenaamde Gemeentepolis ontwikkeld. Een zorgverzekering met extra ruime vergoedingen waaraan de gemeente Deventer meebetaald. De Deventer gemeenteverzekering kent geen selectie op leeftijd of gezondheid. Er gelden wel inkomensgrenzen. En heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd!

 

 

Samen staan we sterk

Ons kantoor staat aan de Munsterstraat in Deventer. Onze medewerkers wonen in de buurt en de kans bestaat zelfs dat zij naar dezelfde huisarts gaan als u. De zorg in onze regio is goed maar kan altijd beter. Dit willen we graag samen met u bereiken. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen verbeteren.
Wij kennen geen winstoogmerk. Ruim 96% van de zorgpremie herinvesteren wij weer in de verbetering van zorg in de buurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, woonzorgcentrum en zelfs bij u in de straat. Wij bieden een goede zorgverzekering met ruime keuzevrijheid. Doet u mee?

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Basisverzekering en aanvullende verzekeringen

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

Onze basisverzekering is een naturapolis en biedt zeer ruime zorgkeuze. Wij hebben inmiddels met ruim 90% van de zorgverleners in de regio Salland afspraken gemaakt!
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Onze vijf aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen, onder ander voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

 

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen

Wilt u een vergoeding van uw tandartskosten of voor de beugel van uw kind? Kies dan een van de drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u zelfs los afsluiten naast een basisverzekering.
 

 

Een collectieve zorgverzekering biedt korting

Naast een zorgverzekering met ruime zorgkeuze kunnen Salland-verzekerden genieten van diverse voordelen en extra’s. Zo hebben we met bedrijven, verenigingen en sportclubs in Deventer en daarbuiten gesproken over collectief verzekeren. Heeft uw werkgever ook een afspraak met ons gemaakt? Dan geniet u van korting op de premie van uw zorgverzekering bij de aanvullende-en/ of tandartsverzekeringen.

Clubs waar wij mee samenwerken!

SV Colmschate aan de David Wijnveldtweg

Av Daventria aan de Borgelerdijk

Sportclub Deventer aan de Sportveldenlaan

Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan

Deventer ijsclub aan het Piet van Donkplein

SVOD aan het Wezenland

TC Colmschate aan de Colmschaterstraatweg

TTV Swift aan de Bekkumerstraat

Daventria aan de Rembrandtkade