Zorgverzekering 2024 | Deventer

Op zoek naar een geschikte zorgverzekering? Deventer is al sinds 1860 de standplaats van Salland Zorgverzekeringen. 
MEER OVER ONZE ZORGPOLIS
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Op zoek naar een geschikte zorgverzekering? Deventer is al sinds 1860 de standplaats van Salland Zorgverzekeringen. 
MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

Bent u inwoner van Overijssel of Gelderland? Dan kunt u zich bij ons verzekeren. Wij bieden minima (inwoners met een laag inkomen) bovendien de gemeente zorgverzekering Deventer aan.

Zorgverzekering Deventer met landelijke zorgdekking

Voor zorg kunt u terecht bij alle ziekenhuizen van Nederland en bijna alle huisartsen. Wij bieden u dus een ruime landelijke zorgkeuze én regionale extra’s. Zo herinvesteren wij een deel van uw premie in lokale initiatieven en projecten op het gebied van zorg, bewegen en saamhorigheid. Voor onze verzekerden organiseren we daarnaast regelmatig events, zoals lezingen, workshops en sportactiviteiten. 

 

Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Deventer

Gemeentepolis Deventer

Goede zorg voor u en uw gezin is belangrijk, ook als u een laag inkomen heeft. Samen met gemeente Deventer hebben we daarom de zogenaamde Gemeentepolis ontwikkeld. Een zorgverzekering met extra ruime vergoedingen waaraan de gemeente Deventer meebetaalt. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd in de gemeente zorgverzekering Deventer!

Samen staan we sterk

Ons kantoor staat aan de Munsterstraat in Deventer. Veel van onze medewerkers wonen in de buurt en de kans bestaat zelfs dat zij naar dezelfde huisarts gaan als u. De zorg in onze regio is goed maar kan altijd beter. Dit willen we graag samen met u bereiken. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen verbeteren. Wij kennen geen winstoogmerk. Een groot deel van de zorgpremie herinvesteren wij weer in de verbetering van zorg in de buurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, woonzorgcentrum en zelfs bij u in de straat. Wij bieden een goede zorgverzekering Deventer met ruime, landelijke zorgkeuze. Doet u mee?

Basisverzekering

Onze basisverzekering biedt zeer ruime, landelijke zorgkeuze. Wij kennen de zorgverleners en maken goede afspraken met elkaar over prijs en kwaliteit. Zo maken we de zorg voor u steeds een beetje beter.

Aanvullende verzekeringen

Onze vijf aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen, onder ander voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

Tandartsverzekeringen

Wilt u een vergoeding van uw tandartskosten of voor de beugel van uw kind? Kies dan een van de drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u zelfs los afsluiten naast een basisverzekering.

Een collectieve zorgverzekering biedt korting

Naast een zorgverzekering met ruime zorgkeuze kunnen Salland-verzekerden genieten van diverse voordelen en extra’s. Zo hebben we met bedrijven, verenigingen en sportclubs in Deventer en daarbuiten gesproken over collectief verzekeren. Heeft uw werkgever of sportclub ook een afspraak met ons gemaakt? Dan geniet u van korting op de premie van uw zorgverzekering bij de aanvullende-en/ of tandartsverzekeringen. Per nieuwe aanmelding ontvangen de sportclubs daarnaast 50 euro van ons.

Meer over de Salland Clubactie