Zorgverzekering 2024 | Raalte

Bent u woonachtig in de gemeente Raalte en op zoek naar een zorgverzekering die echt bij u past? Zorgverzekeraar Salland biedt een regionale ziektekostenverzekering met diverse voordelen. Zo herinvesteren wij een groot deel van uw premie terug in het verbeteren zorg in uw regio.
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Bent u woonachtig in de gemeente Raalte en op zoek naar een zorgverzekering die echt bij u past? Zorgverzekeraar Salland biedt een regionale ziektekostenverzekering met diverse voordelen. Zo herinvesteren wij een groot deel van uw premie terug in het verbeteren zorg in uw regio.

Via uw zorgverzekering heeft u een ruime keuze uit (landelijke) zorgverleners. Daarnaast bieden wij maar liefst vier aanvullende verzekeringen, drie tandartsverzekeringen en een gemeentepolis voor inwoners van Raalte met minder vermogen.

Gemeente verzekering Raalte

Woont u in Raalte en heeft u een laag inkomen? Dan kunt u gebruik maken van de collectieve gemeente verzekering. Voor het afsluiten van de verzekering is geen medische selectie nodig. Wel gelden er inkomensvoorwaarden. De gemeentelijke zorgverzekering in Raalte biedt een uitgebreide dekking met extra vergoedingen. Van ons ontvangt u korting op de zorgpremie en de gemeente Raalte betaalt een deel van de premie. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd.
Raalte

Geluk op z'n Sallands

Salland is onderdeel van Eno, gevestigd nabij Raalte, in Deventer, en bestaat al meer dan 155 jaar. Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. We bieden daarom inspiratie en oplossingen op het gebied van beweging, gezond eten en ontspanning. Wij geloven daarbij niet in ‘grote stappen, snel thuis’, maar motiveren onze verzekerden in het zetten van kleine stapjes richting een fitter leven. Zo krijg je meer energie en zit je beter in je vel.

Dat is geluk... Geluk op z'n Sallands. 

Onze basisverzekering

Onze basisverzekering is een naturapolis. U heeft bij ons ruime zorgkeuze. Zo kunt u terecht bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen in Nederland.

Onze aanvullende verzekeringen

Met maar liefst vier aanvullende verzekeringen om uit te kiezen kunt u uw zorgverzekering naar wens samenstellen. De pakketten bieden ruime vergoedingen, bijvoorbeeld voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf de aanvulling die past bij uw zorgbehoefte.

Onze tandartsverzekeringen

Tandartskosten kunnen flink oplopen. Met een tandartsverzekering heeft u recht op een vergoeding. Wij bieden drie losse tandartsverzekeringen die u kunt gebruiken ter aanvulling van de basisverzekering.

Een collectieve zorgverzekering Raalte

Ook met vele clubs en bedrijven in de Raalte hebben we afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Bent u aangesloten bij een deelnemend bedrijf? Dan profiteert u van collectiviteitskorting op de zorgpremie van de aanvullende- en/ of tandartsverzekering.

Clubs waar wij mee samenwerken!

SV Colmschate aan de David Wijnveldtweg

AV Daventria aan de Borgelerdijk

Sportclub Deventer aan de Sportveldenlaan

KV Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan 

Deventer IJsclub aan het Piet van Donkplein

SVOD aan het Wezenland

TC Colmschate aan de Colmschaterstraatweg

TTV Swift aan de Bekkumerstraat

RZV Daventria aan de Rembrandtkade