Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Rijssen-Holten

 

Zorgverzekering 2021


Bent u woonachtig in de gemeente Raalte en op zoek naar een zorgverzekering die echt bij u past? Zorgverzekeraar Salland biedt een regionale ziektekostenverzekering met diverse voordelen. Zo herinvesteren wij een groot deel van uw premie terug in het verbeteren zorg in uw regio. Via uw zorgverzekering heeft u een ruime keuze uit (landelijke) zorgverleners. Daarnaast bieden wij maar liefst vier aanvullende verzekeringen, drie tandartsverzekeringen en een gemeentepolis voor inwoners van Raalte met minder vermogen. 

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Gemeente verzekering Raalte

Gemeente zorgverzekering voor een aantrekkelijke zorgpremieWoont u in Raalte en heeft u een laag inkomen? Dan kunt u gebruik maken van de collectieve gemeente verzekering. Voor het afsluiten van de verzekering is geen medische selectie nodig. Wel gelden er inkomensvoorwaarden. De gemeentelijke zorgverzekering in Raalte biedt een uitgebreide dekking met extra vergoedingen. Van ons ontvangt u korting op de zorgpremie en de gemeente Raalte betaalt een deel van de premie. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd.

 

 

Voordelen van een regionale zorgverzekering

Salland is onderdeel van Eno, gevestigd nabij Raalte, in Deventer, en bestaat al meer dan 155 jaar. Al die tijd is er aandacht geweest voor mensen en hun gezondheid. Het streven is om passende en betaalbare zorg te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Wij kennen geen winstoogmerk. De afgebakende regio zorgt ervoor dat we goede afspraken kunnen maken met het overgrote deel van de zorgaanbieders. Hierdoor kunt u naar de zorgverlener van uw keuze en zijn we in staat de zorgpremie zo laag mogelijk houden.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Basisverzekering en aanvullende verzekeringen

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!


Onze basisverzekering

Onze basisverzekering is een naturapolis. U heeft bij ons ruime zorgkeuze. Zo kunt u terecht bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen in Nederland.

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen


Onze aanvullende verzekeringen

Met maar liefst vier aanvullende verzekeringen om uit te kiezen kunt u uw zorgverzekering naar wens samenstellen. De pakketten bieden ruime vergoedingen, bijvoorbeeld voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf de aanvulling die past bij uw zorgbehoefte.
 

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen


Onze tandartsverzekeringen

Tandartskosten kunnen flink oplopen. Met een tandartsverzekering heeft u recht op een vergoeding. Wij bieden drie losse tandartsverzekeringen die u kunt gebruiken ter aanvulling van de basisverzekering.

 

Een collectieve zorgverzekering Raalte

Ook met vele clubs en bedrijven in de Raalte hebben we afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Bent u aangesloten bij een deelnemend bedrijf? Dan profiteert u van collectiviteitskorting op de zorgpremie van de aanvullende- en/ of tandartsverzekering.
 

Clubs waar wij mee samenwerken!

 

Sv Colmschate aan de David Wijnveldtweg

Avdaventria aan de Borgelerdijk

Sportclubdeventer aan de Sportveldenlaan

KV Devinco aan de Nico Bolkesteinlaan

Deventer IJsclub aan het Piet van Donkplein

SVOD aan het Wezenland

TC Colmschate aan de Colmschaterstraatweg

TTV Swift aan de Bekkumerstraat

A.V. Daventria aan de Rembrandtkade