Gemeentelijke zorgverzekering voor inwoners van Olst-Wijhe

 

Gemeente zorgverzekering Olst-Wijhe


Woont u in Olst-Wijhe? Kies dan voor een regionale zorgverzekering van Salland. Wij bieden een zorgverzekering voor inwoners van Gelderland en Overijssel. Door het maken van goede afspraken kunnen we u zeer ruime zorgkeuze bieden, ook landelijk. Naast de basisverzekering bieden wij drie tandartsverzekeringen en vier aanvullende verzekeringen. In samenwerking met de gemeente van Olst-Wijhe bieden wij tevens een speciale gemeente zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Zorgpolis via gemeente Olst-Wijhe

Gemeente zorgverzekering voor een aantrekkelijke zorgpremieWilt u goed verzekerd zijn maar heeft u weinig vermogen of een laag inkomen? Maak dan gebruik van de speciale gemeente verzekering in Olst-Wijhe. Het betreft een collectieve zorgverzekering met ruime vergoedingen waar de gemeente aan meebetaalt. De polis bestaat uit een basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering.

 

 

Een provinciale zorgverzekering

Een provinciale zorgverzekeraar staat dicht bij al haar verzekerden. Ons kantoor staat in Deventer en de medewerkers wonen veelal in de omgeving. Van Voorst tot Raalte, van Olst Wijhe tot Lochem. Samen hebben we hart voor goede zorg. Door de afgebakende regio kunnen we met de zorgverleners werken aan verbetering van de kwaliteit van zorg. Ook maken we afspraken over de prijs van behandelingen. We willen goede zorg immers zo betaalbaar mogelijk maken. We steunen regionale projecten en zetten ons in om de zorg in de regio continu te verbeteren.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Basispakket en aanvullende zorgpakketten

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Ons basispakket voor de zorgverzekering

Een basisverzekering is verplicht. Wij bieden een basispakket speciaal voor inwoners van Overijssel en Gelderland. De basisverzekering biedt u ruime keuzevrijheid, zowel regionaal als landelijk.
 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Onze aanvullende pakketten

De basisverzekering dekt waarschijnlijk niet alle zorg die u, of uw gezin nodig heeft. Een aanvullende verzekering kan daarom wenselijk zijn. Wij bieden vier aanvullende pakketten om uit te kiezen.
Op die manier kunt u de zorgverzekering samenstellen die het beste bij u past.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Onze pakketten voor vergoeding van tandartskosten

Wilt u een vergoeding ontvangen voor uw periodieke tandartscontrole of de beugel van uw kind? Vul uw basispakket dan aan met een tandartsverzekering. Bij ons heeft u de keuze uit drie pakketten. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan worden zij gratis meeverzekerd.
 

 

Verzekeren via een collectief in Olst-Wijhe

Er zijn diverse manieren om korting te krijgen op uw zorgverzekering. Zo kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico en ook het verzekeren via een collectief biedt premiekorting. Ook hebben wij met vele werkgevers en verenigingen in Olst-Wijhe afspraken gemaakt over collectief verzekeren.

Clubs waar wij mee samenwerken!

Handbalvereniging Wijhe 92
Voet- en handbalvereniging Overwetering
Wandelvereniging Olst
Sportclub Wesepe
Badmintonvereniging Olst
Basketbalvereniging Olstars
Tafeltennisvereniging Wijhe
IJsbaan Olst