Belangrijkste wijzigingen basisverzekering 2024

Benieuwd hoe de basisverzekering in 2024 wordt ingevuld? Dat leest u op Salland.nl. De regering maakt de wijzigingen basisverzekering elk jaar in september bekend. Ook wij als zorgverzekeraar voeren aanpassingen door in onze producten en dienstverlening. 
Alles over onze basisverzekering
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Benieuwd hoe de basisverzekering in 2024 wordt ingevuld? Dat leest u op Salland.nl. De regering maakt de wijzigingen basisverzekering elk jaar in september bekend. Ook wij als zorgverzekeraar voeren aanpassingen door in onze producten en dienstverlening. 
Alles over onze basisverzekering

Overstappen naar een andere zorgverzekeraar

Net zoals elk jaar de basisverzekering aangepast wordt, kunt u ook ieder jaar veranderen van zorgverzekering. U kunt ervoor kiezen uw huidige verzekering aan te passen, bijvoorbeeld door een aanvullende verzekering af te sluiten. Ook kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar en daar een nieuwe polis afsluiten. Overweegt u over te stappen? Wij stellen ons graag voor. Natuurlijk kunt u ook direct uw premie berekenen.

Wie is Salland Zorgverzekeringen?

Salland biedt een zorgverzekering voor inwoners van Gelderland en Overijssel. U heeft bij ons een ruime keuze uit zorgverleners, binnen heel Nederland. Wij ondersteunen graag mooie projecten en initiatieven in de regio op het gebied van zorg, bewegen en sociale saamhorigheid. Zo kunt u ons kennen als sponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse, de IJsselloop en de Diepe Hel Holterbergloop.


Ook droegen wij bijvoorbeeld bij aan het project ‘Meer tijd voor de patiënt’. Dankzij dit project krijgen huisartsen de mogelijkheid om hulp te vragen van een extra huisarts of medisch assistent. Hiermee kunnen zij de huidige werkdruk verlagen. We hopen zo duurdere zorg te voorkomen, patiënttevredenheid toe te laten nemen en de huisarts meer werkplezier te laten ervaren. Enthousiast geworden over Salland? Bereken dan uw premie of lees meer over ons.

Meer over de verzekeringen van Salland

Wat houdt de basisverzekering eigenlijk in?

Ieder jaar wijzigt de inhoud van de basisverzekering. Het uitgangspunt blijft wel gelijk; vanuit de basisverzekering krijgt u de belangrijkste zorg vergoed. Bijvoorbeeld vervoer door een ambulance, een bezoek aan een huisarts en zorg in een ziekenhuis. Het complete pakket waarvoor verzekerden een vergoeding krijgen en de hoogte van de vergoeding, kan dus wel ieder jaar wat afwijken van het voorgaande jaar.

Wijzigingen basisverzekering 2024: verschillen per zorgverzekeraar

Het afsluiten van een basisverzekering is voor elke inwoner van Nederland verplicht. Dus ook voor inwoners onder de 18 jaar. De inhoud van de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar grotendeels gelijk. Wel kunnen de hoogte van de premie en vergoedingen per verzekeraar verschillen. Daarnaast heeft u niet bij iedere zorgverzekeraar de keuze uit dezelfde zorgverleners en aanvullende verzekeringen.

Natuurlijk is ook de service niet bij elke verzekeraar gelijk. Bij Salland staan we voor toegankelijke, betaalbare zorg en persoonlijk contact met onze verzekerden. U heeft bij ons een ruim aanbod aan gecontracteerde zorgverleners in heel Nederland.

Value cannot be null. Parameter name: itemId