afbeelding

De Salland Clubactie

Waarom houden jullie deze actie?

Sportclubs brengen hun leden letterlijk in beweging. En naast het bieden van goede zorg, is dat ook onze missie. Deze actie is mogelijk, omdat wij niet investeren in grote landelijke radio- of tv-reclames. Dit geld besteden wij liever aan sportclubs die er mooie dingen van kunnen doen.

 

Is het gratis om mee te doen aan de Salland Clubactie?

Ja, meedoen is gratis. We vragen de club wel om (de intentie om) de Salland Clubactie te promoten via de verschillende communicatiekanalen van de club. Hierdoor hoeven wij geen ledengegevens op te vragen. Wij sturen jullie communicatiemiddelen die jullie kunnen verspreiden.

 

 

Wat voor soort communicatiemiddelen sturen jullie?

Wij kunnen teksten, banners, flyers en posters aanleveren. Ook krijgen jullie een eigen pagina op onze website waar jullie leden alle relevante informatie op kunnen lezen.

 

Wat heeft de club eraan?

De sportvereniging krijgt een bepaald bedrag per lid dat zich bij ons verzekert. En doet de club een aantal jaren achter elkaar mee? Dan krijgt u ook een bedrag voor leden die bij ons blijven.

 

Wat hebben onze leden eraan?

Uw leden sluiten een goede zorgverzekering af en helpen tegelijkertijd de club. Daarnaast krijgen zij, en iedereen met hetzelfde woonadres, korting op de aanvullende én tandartsverzekering.

 

Welke verenigingen doen er mee?

Op de pagina met deelnemende verenigingen kunt u per gemeente zien welke sportverenigingen meedoen aan de Salland Clubactie.

 

Welke spaardoelen zijn er al behaald?

Er zijn al verschillende uiteenlopende spaardoelen behaald. Bijvoorbeeld het aanleggen van een terras of de aanschaf van zonnepanelen. Weer een andere club kiest ervoor om het materialenhok uit te breiden, en ook het organiseren van extra sportactiviteiten is al eens voorbij gekomen. Als wij weten welk spaardoel een club heeft, zetten wij dat op de pagina over spaardoelen.

 

Hoe kan ik mijn vereniging aanmelden?

U meld de sportclub gemakkelijk aan via onze website. Bent u geen lid van het bestuur, maar wilt u graag dat uw sportclub meedoet aan de Salland Clubactie? Informeer het bestuur dan over deze actie, ook dat kan via onze website.
 

 

Hoe kan ik mijzelf aanmelden, als lid van een sportclub?

Elke sportclub die meedoet aan de Salland Clubactie krijgt een eigen pagina op onze site. Op deze pagina kunt u zich gemakkelijk aanmelden voor een zorgverzekering bij ons. Informeer bij uw sportclub naar de link van de pagina. Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van de sportclub? Dat kunt u doen via Mijn Salland.

 

 

Mijn club is al lid, kan ik dan alsnog meedoen?

Ja, natuurlijk! U kunt elk jaar meedoen aan de Salland Clubactie. Doet u voor de tweede keer of vaker achter elkaar mee? Dan krijgt u zelfs een bedrag voor leden die bij ons verzekerd blijven.