Salland clubactie

Goede zorg dichtbij,
verzekerd via uw club

De Salland Clubactie

Waarom houdt Salland Zorgverzekeringen deze actie?

Sportclubs zetten hun leden letterlijk in beweging. En naast goede zorg bieden is dat precies de missie van Salland Zorgverzekeringen. Deze actie is mogelijk, omdat Salland geen geld investeert in grote landelijke radio- of tv-reclames. Dit geld besteden wij liever aan sportclubs die er mooie dingen mee kunnen doen, die ook weer bijdragen aan de missie van Salland.
 

Is het gratis om als club lid te worden van de Salland Clubactie?

Ja, er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we de club om (de intentie om) de Salland Clubactie daadwerkelijk te promoten via de verschillende communicatiekanalen van de club. Hierdoor hoeven wij geen ledengegevens op te vragen. Salland faciliteert deze promotie.
 

Wat voor soort promotie faciliteert Salland Zorgverzekeringen?

Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie door teksten, banner, flyers en posters aan te leveren. Ook wordt er een unieke webpagina opgemaakt voor de club met alle relevante informatie.
 

Wat is de meerwaarde voor de club/vereniging?

Salland Zorgverzekeringen wil sportclubs en –verenigingen graag een steuntje in de rug geven door sponsorgelden te betalen voor ieder lid dat overstapt naar Salland Zorgverzekeringen. Hierdoor hebben al heel wat clubs hun spaardoelen kunnen verwezenlijken, zoals nieuwe materialen aanschaffen of een verbouwing realiseren.
 

Wat zijn de voordelen voor leden om mee te doen?

Leden van de sportclub profiteren van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie bij Salland. En uiteindelijk kunnen ze ook profiteren van de verwezenlijkte doelen door het sponsorgeld.
 

Wat zijn de collectiviteitsvoordelen voor de club/vereniging?

De voordelen voor de club of vereniging zijn:

  • €50 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als nieuwe verzekerde instapt in de clubcollectiviteit van Salland.
  • €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de clubcollectiviteit.
  • €10 voor de club om vrij te besteden wanneer een lid (als bestaande Salland verzekerde) via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.*
  • Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers.

* deze regeling geldt voor het 2e achtereenvolgende jaar dat een club meedoet aan de Salland Clubactie.
De genoemde bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

 

Welke verenigingen doen er mee?

Dat staat op de pagina met deelnemende verenigingen.
 

Wat voor soort spaardoelen hebben clubs al verwezenlijkt?

Een aantal voorbeelden:

  • Het aanleggen van een mooi groot terras voor de kantine
  • Het aanvullen van budget voor de aanschaf van zonnepanelen
  • Het aanleggen van een kunstgrasveld

De actie leverde al 100 clubs heel wat geld voor in de clubkas op. Door mee te doen aan de actie scoorden de clubs de laatste 5 jaar in totaal ruim €160.000,-! Op deze wijze is geld inzamelen voor je vereniging gemakkelijk en kunnen met deze bijdrage mooie projecten worden gestart!
 

Hoe kan ik (mijn vereniging) aanmelden?

U kunt uw vereniging, zowel als lid of als bestuur, online aanmelden via een formulier. Wij nemen vervolgens contact op met de opgegeven contactpersoon.
 

Mijn club is al lid, kan ik dan alsnog meedoen?

Ja, dit kan zeker. U kunt de actie ieder jaar weer (gefaciliteerd) promoten onder uw leden. U ontvangt dan sponsorgelden voor nieuwe verzekerden en/of voor leden die verzekerd blijven vanaf het tweede achtereenvolgende jaar dat uw club meedoet.