Salland clubactie

Salland Clubactie: scoren voor uw club

Salland Zorgverzekeringen is al meer dan 150 jaar een vertrouwde speler als het gaat om een goede zorgverzekering. Maar we doen meer dan goede zorg in de regio bieden. Zo werken we intensief samen met sportverenigingen in de regio via de Salland Clubactie.

Gezonde samenwerking

Salland Zorgverzekeringen is trots op de samenwerking met sportverenigingen in de regio. De sportclubs zetten hun leden letterlijk in beweging. En dat is nu precies de missie van Salland Zorgverzekeringen. Alle clubs hebben zo hun wensen voor de toekomst. Zoals meer geld om de jeugd te stimuleren, nieuwe spelmaterialen aan te schaffen of een verbouwing van het clubhuis te realiseren. Allemaal prachtige spaardoelen. In de huidige tijd kan het lastig zijn om deze spaardoelen te verwezenlijken. Contributies, sponsorinkomsten en subsidies lopen terug. De Salland Clubactie biedt dan een steuntje in de rug. Zo ook voor de Deventer Reddingsbrigade, die dit jaar voor het eerst meedeed: "dit is ons goed bevallen! We zijn al langer op zoek naar nieuwe inkomsten voor onze vereniging. De Salland Clubactie is een actie die weinig moeite kost, omdat Salland Zorgverzekeringen alle mailtjes al voor je klaar heeft. Super fijn!"

Meedoen aan de Salland Clubactie loont

Door de Salland Clubactie profiteren de leden van uw sportclub van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie bij Salland. Maar ook de club wordt er beter van. Stappen leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club? Dan strijkt uw club na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op. En daar valt een hoop geld mee te verdienen, blijkt al vier jaar achtereen. Wij kunnen deze sponsorgelden betalen omdat we niet investeren in grote landelijke radio- of tv-reclames. Liever besteden wij ons geld aan de sportclubs die er mooie dingen van kunnen doen. SV Terwolde bijvoorbeeld: “wij zetten ons al drie jaar met volle overgave in voor deze actie. Enerzijds voor de sport (mensen in beweging krijgen) en anderzijds voor een goedkopere verzekering. Een extra voordeel voor onze vereniging is dat we er een mooi sponsorbedrag aan over houden. Hiermee hebben we vorig jaar een mooi groot terras aangelegd voor onze kantine.”

 

De actie leverde al 100 clubs heel wat geld voor in de clubkas op. Door mee te doen aan de actie scoorden de clubs in de laatste 5 jaar al meer dan € 160.000,-!


Goeie actie dus. Meld u wel op tijd aan, want alleen in november en december kan er van zorgverzekering gewisseld worden.

Voordelen voor uw club:

  • € 50 voor uw club om vrij te besteden wanneer een lid als nieuwe verzekerde instapt in de clubcollectiviteit van Salland.
  • € 10 voor uw club om vrij te besteden wanneer een lid als bestaande Salland verzekerde overstapt  naar de clubcollectiviteit.
  • € 10 voor uw club om vrij te besteden wanneer een lid (als bestaande Salland verzekerde) via de clubcollectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen *
  • Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers.

* deze regeling geldt voor het 2e achtereenvolgende jaar dat een club meedoet aan de Salland Clubactie.

 

De genoemde bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de clubcollectiviteit.

Wat vragen we terug

De intentie om de Salland Clubactie daadwerkelijk te promoten via de verschillende communicatiekanalen van de club. Hoe beter we ons inspannen, hoe groter het resultaat. We vragen geen ledengegevens op. Alle communicatie gebeurt vanuit de club. Dat is wel zo sterk. Uiteraard faciliteren wij in de promotie van de actie door teksten, banners, flyers en posters aan te leveren. Ook maken wij een unieke webpagina op voor uw club waar we alle relevante informatie opnemen. "We werden door Salland Zorgverzekeringen volledig ont zorgt. We kregen kant en klare promotieberichten die we aan onze leden hebben doorgestuurd. Het resultaat was geweldig." (AV Holten)

Direct profiteren

Wil je met uw club profiteren van alle voordelen? Meld je dan nu aan.

 

Uw club direct aanmelden