Kies een eerlijke basispremie zorgverzekering 2024

Steun de zorg in uw regio via onze eerlijke basispremie voor de zorgverzekering 2024.
Zorgverzekering 2024: premie berekenen
Steun de zorg in uw regio via onze eerlijke basispremie voor de zorgverzekering 2024.
Zorgverzekering 2024: premie berekenen

Steun de regio via uw premie ziektekostenverzekering 2024

Bent u van plan over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Zoekt u een persoonlijke, nuchtere verzekeraar met een eerlijke basispremie voor de zorgverzekering in 2024? Dan bent u bij ons, Salland Zorgverzekeringen, aan het goede adres. Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. We bieden daarom inspiratie en oplossingen op het gebied van beweging, gezond eten en ontspanning. Wij geloven daarbij niet in ‘grote stappen, snel thuis’, maar motiveren onze verzekerden in het zetten van kleine stapjes richting een fitter leven. Zo krijg je meer energie en zit je beter in je vel.

Dat is geluk... Geluk op z'n Sallands.

Zorgverzekering afsluiten via de Salland Clubactie

Eén van onze bekendste regionale investeringen is de Salland Clubactie. Ook volgend jaar kunt u via de deelnemende sportclubs weer kiezen voor de korting van een collectieve verzekering bij ons. Wij bieden vervolgens een financiële ondersteuning aan uw club. Met uw premie ziektekostenverzekering in 2022 maakt u dus echt een verschil in de regio.

Een andere mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten is via uw werkgever. Wij hebben met veel werkgevers in de regio afspraken gemaakt. Tijdens de premieberekening kunt u een collectiviteitsnummer invoeren of zoeken op de naam van uw sportvereniging of werkgever.

Zorgverzekering 2024: premie bij een aanvullende verzekering

Benieuwd wat uw basispremie zorgverzekering in 2024 wordt bij een aanvullende verzekering? Wij bieden 4 algemeen aanvullende verzekeringen met diverse dekkingen, namelijk Start, Extra, Plus en Top. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een (gedeeltelijke) vergoeding bij fysiotherapie of alternatieve behandelingen. Ook bij een zwangerschap kan het zinvol zijn u aanvullend te verzekeren. Bijvoorbeeld voor de eigen bijdrage kraamzorg, een zwangerschapscursus of begeleiding bij borstvoeding.

Aanvullende tandartsverzekeringen

Naast onze algemene aanvullende verzekeringen bieden wij ook 3 aanvullende tandartsverzekeringen. Alleen kinderen ontvangen vanuit de basisverzekering een vergoeding voor tandartskosten. Voor volwassenen geldt dit alleen in bijzondere gevallen. Wilt u er zeker van zijn een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen voor de gemaakte tandartskosten? Kies dan één van de drie aanvullende tandartsverzekeringen. Ook handig bij orthodontie voor uw dochter of zoon; een beugel valt namelijk buiten het basispakket.

Eigen risico bij de basispremie zorgverzekering 2024

 Een verplicht eigen risico geldt voor iedere verzekerde vanaf 18 jaar. Elk jaar stelt de overheid vast welk bedrag dit is. Maakt u zorgkosten? Dan betaalt u die zelf, tot u boven het bedrag aan eigen risico uit komt. U kunt er ook voor kiezen het verplicht eigen risico vrijwillig te verhogen. U betaalt dan maandelijks een lagere premie aan ons. Houd er dan wel rekening mee dat u zorgkosten die u toch maakt, alsnog zelf moet kunnen betalen. Verwacht u gebruik te maken van zorg waaraan een verplicht eigen risico verbonden is, maar kunt u dit niet in één betaling voldoen? Bij Salland kunt u kiezen voor een gespreide betaling van het verplicht eigen risico. Dit heeft geen invloed op uw premie ziektekostenverzekering voor 2024.

Meer informatie over het vrijwillig eigen risico