• Home
  • Ziektekostenverzekeraar Salland

Ziektekostenverzekeraar Salland

Een ziektekostenverzekeraar (zorgverzekeraar) vinden die aansluit bij uw wensen en levensstijl lijkt misschien een lastige opgave. Goede zorg voor u en uw gezin, plus een betaalbare premie, staan immers voorop! Toch is het niet zo moeilijk als het lijkt. Er is een ziektekostenverzekeraar die, net als u, belangrijke waarden en normen heeft, al meer dan 155 jaar. Aangenaam, wij zijn Salland Zorgverzekeringen.

Geen winstoogmerk en toch optimale zorg

Voor ons als zorgverzekeraar is het belangrijk dat de juiste zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Om dit te benadrukken hebben wij geen winstoogmerk. Het grootste deel van de verzekeringspremie wordt dan ook direct geïnvesteerd in goede zorg bij u in de buurt.
 
Daarnaast hebben we goede afspraken gemaakt met zo veel mogelijk zorgverleners. Afspraken over de kwaliteit, maar ook over de prijs van behandelingen. Zo kunt u rekenen op de beste zorg tegen de laagste lasten. Ook proberen wij als ziektekostenverzekeraar om declaraties rechtstreeks aan de zorgverlener te betalen, zonder dat u iets hoeft voor te schieten.

Een zorgverzekering op maat

Wij weten natuurlijk dat u eigen wensen heeft en eigen eisen stelt aan uw zorgverzekering. Uw gezinssamenstelling, draagkracht of zorgindicatie maken uw verzekeringsbehoefte uniek. Heeft u gezondheidszorg nodig die buiten de basiszorgverzekering valt, dan kunt u bij ons eenvoudig uw zorgverzekering uitbreiden met een of meer aanvullende verzekeringen. Zo creëert u een zorgverzekering op maat. Bent u op zoek naar een uitgebreid kraampakket of wilt u uw basisverzekering aanvullen met een goede tandartsverzekering? Wij maken het graag voor u in orde.

Goede gezondheid krijgen en behouden!

Via uw persoonlijke “Mijn Salland” pagina kunt u een deskundige raadplegen, die u helpt bij uw gezondheidsvragen. Zoals een psycholoog of verpleegkundige. Het behouden van een goede gezondheid is misschien wel het belangrijkste wat er is! Naast vergoedingen voor preventieve zorg bieden wij extra klantenvoordeel, zoals kortingen bij sportscholen of op een saunabezoek.

Wilt u kennismaken met ziektekostenverzekeraar Salland of bent u benieuwd naar de voordelige premies voor onze zorgverzekering 2019? Bereken uw premie.