• Home
  • Ziektekostenverzekeraar Salland

Ziektekostenverzekeraar Salland

Een zorgverzekeraar vinden die aansluit bij uw wensen en levensstijl lijkt misschien een lastige opgave. Goede zorg voor u en uw gezin, plus een betaalbare premie, staan immers voorop! Toch is het niet zo moeilijk als het lijkt. Er is een ziektekostenverzekeraar die, net als u, belangrijke waarden en normen heeft, al meer dan 155 jaar. Aangenaam, wij zijn Salland Zorgverzekeringen. Wij zijn een regionale zorgverzekeraar, speciaal voor inwoners uit Overijssel en Gelderland.
 

BEREKEN UW PREMIE

 

Optimale zorg en geen winstoogmerk

Voor ons als ziektekostenverzekeraar is het belangrijk dat de juiste zorg voor iedereen in de regio toegankelijk en betaalbaar is. Om dit te benadrukken hebben wij geen winstoogmerk. Het grootste deel van de verzekeringspremie wordt dan ook direct geïnvesteerd in goede zorg, ook bij u in de buurt.
 
Daarnaast hebben we goede afspraken gemaakt met zo veel mogelijk zorgverleners in de regio. Afspraken over de kwaliteit, maar ook over de prijs van behandelingen. Inmiddels hebben we met meer dan 90% van de zorgaanbieders in de regio Salland een contract afgesloten. Zo kunt u naar de zorgverlener van uw keuze en rekenen op de beste zorg tegen de laagste lasten. Ook proberen wij als ziektekostenverzekeraar om declaraties rechtstreeks aan de zorgverlener te betalen, zonder dat u iets hoeft voor te schieten.

 

 

Een zorgverzekering op maat

Wij weten natuurlijk dat u eigen wensen heeft en eigen eisen stelt aan uw zorgverzekering. Uw gezinssamenstelling, draagkracht of zorgindicatie maken uw verzekeringsbehoefte uniek. Heeft u gezondheidszorg nodig die buiten de basiszorgverzekering valt, dan kunt u bij ons eenvoudig uw zorgverzekering uitbreiden met een of meer aanvullende verzekeringen. Zo creëert u een zorgverzekering op maat. 

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?


De basisverzekering, verplicht voor iedereen
Onze basisverzekering biedt zorg in natura. Wij hebben met de meeste zorgverleners in de regio Salland (ruim 90%) een contract afgesloten. Door het maken van afspraken kunt u rekenen op goede zorg en een scherpe zorgpremie.

 

MEER INFORMATIE OVER DE BASISVERZEKERING

 

 

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?

Vijf aanvullende zorgverzekeringen

De basisverzekering dekt niet alle zorgkosten. Heeft u fysiotherapie nodig of acupunctuur? Dan kan een aanvullende verzekering een oplossing bieden. Wij bieden vier aanvullende verzekeringen om uw ziektekostenverzekering te complementeren. 

 

MEER INFORMATIE OVER AANVULLENDE VERZEKERINGEN

 

 

Tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

 

Drie tandartsverzekeringen

Voor een vergoeding van tandartskosten of de beugel voor uw kind kunt u een tandartsverzekering afsluiten. Wij bieden drie pakketten. Een tandartsverzekering is overigens los af te sluiten naast een basisverzekering.

 

 

MEER INFORMATIE OVER TANDARTSVERZEKERINGEN

 

 

De ziektekostenverzekeraar met hart voor goede zorg

Goede zorg dient voor iedereen toegankelijk te zijn. Daarom kan iedere inwoner uit Overijssel of Gelderland zich aansluiten. Een medische keuring of leeftijdselectie is niet van toepassing. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben we met diverse gemeentes in de regio een  gemeentepolis samengesteld. De gemeentepolis biedt ruime vergoedingen en de gemeente betaalt mee aan de zorgpremie.