Ziektekosten-verzekeraar Salland

Een zorgverzekeraar vinden die aansluit bij uw wensen en levensstijl lijkt misschien een lastige opgave. Goede zorg voor u en uw gezin, plus een eerlijke premie, staan immers voorop! Toch is het niet zo moeilijk als het lijkt.
Bereken uw premie
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Een zorgverzekeraar vinden die aansluit bij uw wensen en levensstijl lijkt misschien een lastige opgave. Goede zorg voor u en uw gezin, plus een eerlijke premie, staan immers voorop! Toch is het niet zo moeilijk als het lijkt.
Bereken uw premie
Er is een ziektekostenverzekeraar die, net als u, belangrijke waarden en normen heeft, al meer dan 155 jaar. Aangenaam, wij zijn Salland Zorgverzekeringen. We stellen ons graag aan u voor.

Optimale zorg en geen winstoogmerk

Voor ons als ziektekostenverzekeraar is het belangrijk dat de juiste zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Om dit te benadrukken hebben wij geen winstoogmerk. Het grootste deel van de verzekeringspremie wordt dan ook direct geïnvesteerd in goede zorg, ook bij u in de buurt.

Daarnaast hebben we goede afspraken gemaakt met zo veel mogelijk zorgaanbieders in de regio Midden-IJssel én daarbuiten. Afspraken over de kwaliteit, maar ook over de prijs van behandelingen. Zo kunt u naar de zorgverlener van uw keuze. Ook proberen wij als ziektekostenverzekeraar om declaraties rechtstreeks aan de zorgverlener te betalen, zonder dat u iets hoeft voor te schieten.

Een zorgverzekering op maat

Wij weten natuurlijk dat u eigen wensen heeft en eigen eisen stelt aan uw zorgverzekering. Uw gezinssamenstelling, draagkracht of zorgindicatie maken uw verzekeringsbehoefte uniek. Heeft u gezondheidszorg nodig die buiten de basiszorgverzekering valt? Dan kunt u bij ons eenvoudig uw zorgverzekering uitbreiden met een of meer aanvullende verzekeringen. Zo creëert u een zorgverzekeringspakket op maat. 

De basisverzekering, verplicht voor iedereen

Onze basisverzekering biedt zorg in natura. Wij hebben met alle ziekenhuizen en vele andere zorgverleners een contract afgesloten. Door het maken van afspraken kunt u rekenen op goede zorg en een eerlijke zorgpremie.

Vijf aanvullende zorgverzekeringen

De basisverzekering dekt niet alle zorgkosten. Heeft u fysiotherapie nodig of acupunctuur? Dan is een aanvullende verzekering een oplossing. Wij bieden 4 aanvullende verzekeringen om uw ziektekostenverzekering passend te maken. 

Drie tandartsverzekeringen

Voor een vergoeding van tandartskosten of de beugel voor uw kind kunt u een tandartsverzekering afsluiten. Wij bieden 3 pakketten. Een tandartsverzekering is los af te sluiten naast een basisverzekering.

Ziektekostenverzekeraar voor iedereen

Goede zorg dient voor iedereen toegankelijk te zijn. Daarom kan iedereen die in Nederland woont of werkt, zich aansluiten bij ziektekostenverzekeraar Salland. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben we met diverse gemeentes in de regio een gemeentepolis samengesteld. Bij een gemeenteverzekering betaalt de gemeente mee aan de zorgpremie. Onze gemeentepolis biedt ruime vergoedingen voor zorg bij u in de buurt. 

Veelgestelde vragen over ziektekostenverzekeraar Salland