Tandartsverzekering extra salland zorgverzekeringen

 

Een goede tandartsverzekering in 2019


Kinderen tot 18 jaar krijgen reguliere tandartskosten vergoed vanuit de basisverzekering. Volwassenen vanaf 18 jaar krijgen geen vergoeding vanuit de basisverzekering en moeten eventuele kosten voor tandheelkundige zorg zelf betalen. Wilt u wel voor een vergoeding in aanmerking komen? Kies dan voor een goede tandartsverzekering van Zorgverzekeraar Salland. Deze is los af te sluiten naast uw basisverzekering. Wij bieden u de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen in 2019 met ieder een maximale vergoeding. Ook spoedeisende mondzorg in het buitenland is standaard meeverzekerd.

Kies zelf de aanvulling die echt past bij uw wensen.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

 

Een goede tandartsverzekering bij Salland Zorgverzekeringen!

Kies het pakket dat bij u past

Iedereen heeft andere wensen, ook als het gaat om een tandartsverzekering. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de drie aanvullende verzekeringen voor tandartskosten. Een tandartsverzekering is los af te sluiten, naast uw basisverzekering. Heeft u kinderen? Tot 18 jaar worden ze gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide polis van een van de ouders. Handig als uw zoon of dochter een beugel nodig heeft!


 

 

Vijf aanvullende verzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

TandExtra

Heeft u een gezond gebit en wilt u deze gezond houden? Onze tandverzekering ‘TandExtra’ kan dan zeer geschikt voor u zijn. Geniet van een scherpe maandpremie en aantrekkelijke vergoedingen. Meer informatie over TandExtra.


 

 

Drie tandartsverzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

TandPlus

Bent u op zoek naar een tandartsverzekering in 2019 die net even meer zekerheid biedt? Dan biedt onze ‘TandPlus’ een mooie aanvulling. Geniet van ruime vergoedingen per kalenderjaar. Meer informatie over TandPlus.


 

 

De TandTop is een goede tandartsverzekering van Salland Zorgverzekeringen

TandTop

Heeft uw kind een beugel nodig of heeft u een zwak gebit? ‘TandTop’ is een goede tandartsverzekering voor mensen die zeer ruime vergoedingen voor tandheelkundige zorg wensen. Meer informatie over TandTop.

 

In ons online vergoedingenoverzicht kunt u zien welke vergoeding u precies krijgt. In onze verzekeringsvoorwaarden staat een volledig overzicht van alle vergoedingen en de voorwaarden die daarbij horen.


 

Collectiviteitskorting tandartsverzekering 2019

Als regionale zorgverzekeraar bieden we vele voordelen. Zo hebben we inmiddels met diverse verenigingen, clubs en bedrijven afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Door het afsluiten van een collectieve zorgverzekering kunt u profiteren van een flinke korting op uw tandartsverzekering in 2019. Tijdens de aanmelding kunt u uw bedrijf, stichting of sportclub selecteren en uw korting berekenen.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Aantrekkelijke vergoedingen voor een gunstige premie met de aanvullende zorgverzekering Compact.

Onze aanvullende Compact verzekering

Naast de drie tandartsverzekeringen, TandExtra, TandPlus en TandTop bieden wij ook nog diverse aanvullende verzekeringen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar aantrekkelijke vergoedingen voor bijvoorbeeld geneesmiddelen of preventie.
Maakt u niet zo vaak gebruik van zorg maar vindt u het afsluiten van alleen een basisverzekering wat mager?
Kies dan voor onze Compact verzekering.

Hierin zijn de drie meest gebruikte vergoedingen opgenomen
zoals fysiotherapie, tandheelkundige zorg én spoedeisende zorg in het buitenland.

 

MEER INFORMATIE OVER SALLAND COMPACT


 

Een goede tandartsverzekering kunt u tijdens het jaar wijzigen

Heeft u aan het begin van het jaar alleen een basisverzekering afgesloten en verwacht u tandartskosten? Heeft u misschien wel gekozen voor een losse tandartsverzekering maar wilt u liever een hogere dekking? Geen probleem. U kunt bij ons ook gedurende het jaar een tandartsverzekering afsluiten of uw huidige tandartsverzekering ophogen.

 

 Als u uw tandartsverzekering tijdens het jaar wijzigt, houdt u er dan wel rekening mee dat u pas na zes maanden recht heeft op een vergoeding vanuit uw nieuwe verzekering, terwijl u al wel de hogere premie betaalt. Dit noemen we wachttijd. De wijziging gaat in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij uw verzoek ontvangen.

 

DIRECT AANVRAGEN