• Home
  • Een aparte tandartsverzekering afsluiten voor u en uw gezin.

Een aparte tandartsverzekering afsluiten

U wilt uw eigen gebit, en het gebit van uw kinderen natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden.
Een jaarlijkse controle en een gaatje laten vullen, al dan niet met verdoving, horen er bij.
Tandartskosten kunnen snel oplopen. Een aparte tandartsverzekering afsluiten kan daarom een goede oplossing zijn. Bekijk meer informatie over de Salland tandartsverzekering.

Een vergoeding van tandartskosten.

Alleen kinderen tot 18 jaar hebben recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering als het gaat om reguliere tandartskosten. Dit is wettelijk bepaald en bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Volwassenen kunnen ook in aanmerking komen voor een vergoeding, als zij kiezen voor een tandartsverzekering. Zorgverzekeraar Salland biedt de mogelijkheid om, naast de Salland basisverzekering, alleen een aparte tandartsverzekering af te sluiten. U heeft geen aanvullende verzekering nodig!

Tandartsverzekering afsluiten

Salland heeft drie aparte tandartsverzekeringen, voorzien van een aantrekkelijke premie. Bijna alle behandelingen en techniekkosten worden vergoed, evenals een beugel voor uw zoon of dochter tot 18 jaar.
 

Tandartsverzekering Vergoeding

Premie*

per maand

TandExtra 75% tot maximaal € 250,- per kalenderjaar € 11,00
TandPlus 75% tot maximaal € 500,- per kalenderjaar € 20,00
TandTop 75% tot maximaal € 1.000,- per kalenderjaar € 38,00


Direct aanvragen


Bekijk het online vergoedingen overzicht of de verzekeringsvoorwaarden voor een compleet overzicht.

Een zorgverzekering bij Salland, kwaliteit en gemak

Naast ruime vergoedingen kunt u ook genieten van een stukje gemak. Zo kunt u op ieder gewenst moment naast uw Salland basisverzekering een aanvullende tandartsverzekering afsluiten of een reeds bestaande tandartsverzekering ophogen. Als u gedurende het jaar uw tandartsverzekering ophoogt, houdt u dan rekening met een wachttijd van zes maanden, voordat u aanspraak kunt maken op de nieuwe vergoedingen. De verhoging of uitbreiding van de aparte tandartsverzekering gaat in op de eerste dag van de maand na de maand waarin wij het verzoek om verhoging ontvangen.