• Home
  • Zorgverzekering 2017

Zorgverzekering 2017

In 2017 zet Salland Zorgverzekeringen zich nog sterker in voor de beste zorg in uw regio.
Als zorgverzekeraar vinden wij goede en betaalbare zorg zeer belangrijk. Daarom streven we ernaar om de nieuwe zorgpremie 2017 zo betaalbaar mogelijk te houden. We maken persoonlijk afspraken met zorgverleners over de kwaliteit en investeren het grootste deel van de premie direct weer in goede zorg. We hebben mogelijk niet de goedkoopste ziektekostenverzekering in 2017, maar wel een betaalbare zorgverzekering met goede service en zorg in de regio.

 

Bereken uw nieuwe zorgpremie 2017

Basispakket 2017

De basisverzekering 2017 vergoedt de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts. Het basispakket is voor iedereen gelijk. Het is nu nog niet te zeggen welke zorg in 2017 wordt vergoed vanuit het basispakket. De rijksoverheid moet de inhoud ervan nog vaststellen. Pas daarna is duidelijk welke medicijnen en welke kosten van tandarts en fysiotherapie vanuit het basispakket worden vergoed. Meer informatie over de basisverzekering.

Aanvullende zorgverzekering 2017

U kunt uw ziektekostenverzekering ook uitbreiden met een van de vier aanvullende zorgverzekeringen in 2017. Daarnaast kunt u ook een van de drie losse tandartsverzekeringen afsluiten. Wilt u weten welke aanvullende verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past? Maak dan gebruik van onze slimme productvergelijker om aanvullende zorgverzekeringen te vergelijken.

Voordeel voor Salland klanten

Naast een kwalitatief goede zorgverzekering en een betaalbare nieuwe zorgpremie in 2017, kunnen u en uw gezin rekenen op nog meer voordelen. Wat dacht u van een aantrekkelijke aanbieding op een dagje uit of korting bij een sportschool? Wij bieden u graag iets extra’s! Bekijk alle voordelen!

Belangrijke data met betrekking tot uw zorgverzekering


Lees hier wanneer u wat kunt verwachten en wanneer de nieuwe zorgpremie 2017 bekend is.

 

Datum Wat? Details Actie
Prinsjesdag 2016. 3e dinsdag van september Nieuwe regels en wetten worden bekend gemaakt voor 2017. Premies worden door de zorgverzekeraars berekend U kunt de website van Salland in de gaten houden voor nieuws rondom wijzigingen in de zorgverzekering.
Rondom de 3e week van november Bekendmaking van de premies U kunt de nieuwe zorgpremie 2017 op onze website berekenen. Past uw pakket nog bij uw situatie?
31 december 2016 Uiterste datum voor opzegging van uw zorgverzekering Wijzigingen moeten voor 31 december worden doorgegeven.
Dit geldt ook voor uw eigen risico.
Past uw pakket nog bij uw situatie?
31 januari 2017 Einde overstapperiode Heeft u uw huidige zorgverzekering uiterlijk 31 december 2016 opgezegd, dan kunt u tot en met 31 januari 2017 overstappen. Past uw pakket nog bij uw situatie?