Onze ZorgGids Bianca helpt u graag

Verdwaald in het zorglandschap? Bianca, onze eigen ZorgGids, maakt u wegwijs. Van het vinden van de meest passende zorg, tot wachtlijstbemiddeling. Ze regelt het. Dat is zorg op z’n Sallands.
Bereken premie
Salland Zorggids mobiel
Salland ZorgGids
Verdwaald in het zorglandschap? Bianca, onze eigen ZorgGids, maakt u wegwijs. Van het vinden van de meest passende zorg, tot wachtlijstbemiddeling. Ze regelt het. Dat is zorg op z’n Sallands.
Bereken premie

De ZorgGids helpt u op weg

Wij bieden u als verzekerde graag wat extra ondersteuning in uw zoektocht naar de juiste zorg. Daarom kunt u Salland ZorgGids Bianca Beije om hulp vragen.

Bianca maakt gebruik van een groot regionaal netwerk en heeft veel kennis van regels, wetten, vergoedingen en instanties. Zo komt u uit bij zorg die écht bij u past.

Bianca weet niet alleen welke organisaties in de regio actief zijn, ze weet ook wie daar werkt. Zo probeert ze de juiste match te maken. Natuurlijk kan dit ook een combinatie van verschillende hulpverleners zijn. Bijvoorbeeld een huisarts, vrijwilligersorganisatie, gemeente, sociaal wijkteam of welzijnsorganisatie. Komen we dezelfde vraag vaak tegen? Dan gaat er een signaal naar onze zorginkopers of medisch adviseurs. Het kan dan heel goed zijn dat wij dit soort knelpunten in de zorg en welzijn van verzekerden dan structureel oplossen.

Bij ziekenhuis-opname

Wachtlijst-bemiddeling

‘Ik probeer mensen te empoweren in hun zoektocht naar zorg.’

Ontmoet Bianca, onze eigen ZorgGids. Ze biedt deskundig advies en wachtlijstbemiddeling, of gewoon dat steuntje in de rug. 
Zorggids Salland

Voorbeeldvragen

  • “Ik krijg hulp voor mijn man, maar nu is ook mijn kind langdurig ziek. Ik raak het overzicht kwijt. Wat kan ik doen?”
  • “Ik moet kiezen tussen het betalen van het eigen risico of de boodschappen. Wat nu?”
  • “Mijn moeder gaat naar het verpleeghuis. Wat moet zij regelen?”
  • “Ik ben net ontslagen uit het ziekenhuis en heb tijdelijk hulp nodig. Wie kan me helpen?”
  • “Ik loop tegen een enorme wachttijd aan bij een zorginstantie, wat nu?”

Slechte diagnose

Hulp bij passende zorg