Win kaartjes voor de documentaire 'Samen uit de schaduw'

Plus gesprek met maakster Hanna Verboom en panel.


Op woensdagavond 6 maart vertelt documentairemaakster Hanna Verboom over haar mentale klachten en haar worsteling hiermee. Daarna wordt haar documentaire getoond. Aansluitend gaat Hanna met een panel en met het publiek in gesprek over mentale gezondheid. Waarom worstelen zoveel Nederlanders met hun mentale gezondheid? En waarom is dit nog steeds een taboe? 

Hanna vertelt over haar eigen ervaringen met mentale klachten en daarna wordt de hele documentaire vertoond. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek. Er is een panel aanwezig bestaand uit een divers gezelschap mensen die allemaal met een andere invalshoek naar ‘mentale gezondheid’ kijken. Iedereen in de zaal kan meedoen aan het gesprek. Want samen kunnen we het taboe doorbreken.

Vul het onderstaande formulier in en win kaartjes voor deze bijzondere screening. Salland Zorgverzekeringen geeft 5 setjes van 2 vrijkaartjes weg.

Win 2 kaartjes voor de film Uit de Schaduw op 6 maart in Mimik, Deventer. Vul je gegevens hieronder in en je maakt kans:

De gelukkige winnaars horen uiterlijk 29 februari van ons.

Programma

18:45 uur is de zaal open.

Aanvang: 19:00 uur

Einde: 21:00 uur 

Na afloop is er tijd en ruimte om samen na te praten met een drankje. 

Locatie: Theaterzaal Mimik, Achter de Muren Vispoort 8-10, Deventer

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst en Salland Zorgverzekeraar.

Win kaartjes voor de screening van Hanna Verboom