Inspraakavond Zorginkoopbeleid

Goede zorg voor onze verzekerden, dat regelen wij gewoon. Om dat te kunnen doen horen wij graag hoe u denkt over de (toekomstige) zorg in de regio. Daarom organiseren wij op maandag 3 oktober een inspraakavond voor alle verzekerden van Salland Zorgverzekeringen. 

U kunt zich op deze pagina aanmelden, dan houden we een plekje voor u vrij. 

Vrouw met appel

In gesprek met lokale zorgaanbieders 


Wanneer: 3 oktober 2022

Waar: Stadion De Adelaarshorst, Vetkampstraat 1 in Deventer

 

Programma:

  • 18.30 uur: Deuren geopend
  • 19.00 uur: Start van het programma
  • 19.10 uur: Presentatie Wilco Kleine, innovatiemanager Deventer Ziekenhuis, over de beschikbaarheid van de zorg en de rol van innovatie hierin.
  • 19.30 uur: Start Dialoogtafels
  • 21.00 uur: Mogelijkheid tot napraten
  • 21.30 uur: Einde 

 

Dialoogtafels

Bij de dialoogtafels kunt u in gesprek gaan met verschillende zorgaanbieders. U kiest bij binnenkomst twee van de drie onderwerpen waar u aansluit. U heeft daarbij keuze uit de volgende onderwerpen en regionale zorgaanbieders:

1. Het stimuleren van een gezonde leefstijl
Huisarts Kees Pricker en Beweegmakelaar Meriel Hendriks (beiden bekend van het televisieprogramma Beter!) vertellen over de wijze waarop zij samenwerken aan het stimuleren van een gezonde leefstijl ter voorkoming van zorg. Tijdens deze dialoogsessie gaan wij graag met u in gesprek over dit initiatief en de rol van de zorgverzekeraar hierbij.

2. Aanpak wachttijden Geestelijke Gezondheidszorg
In deze dialoogsessie vertellen Moniek Beersen, onafhankelijk clientondersteuner van Stichting Vriendendiensten en Lisanne Talen, sociaal pedagogisch verpleegkundige bij GGZ-instelling Dimence hoe zij samen de zorg om de patiënt organiseren. Tijdens deze dialoogsessie gaan wij graag met u in gesprek over dit initiatief dat bijdraagt aan wachttijdverkorting en de rol van de zorgverzekeraar hierbij.

3. Inzet van technologie in de thuiszorg
Martin Plant  (Directeur Zorg Thuis) en Paul Haarman (projectleider Zorginnovatie) van Carinova laten zien welke mogelijkheden technologie biedt bij het verlenen van zorg in de thuissituatie en wat dit betekent voor de inzet van professionals. In deze sessie horen wij graag hoe u aankijkt tegen het gebruik van technologie en verdergaande digitalisering in de zorg en de rol van de zorgverzekeraar hierbij.

Aanmelden Inspraakavond