• Home
  • Basisverzekering ziektekosten

Basisverzekering ziektekosten

In Nederland is iedere volwassene verplicht een basisverzekering voor ziektekosten af te sluiten.
De inhoud van de basisverzekering en het verplichte eigen risico worden jaarlijks door de overheid bepaald en zijn dus ook voor een ieder gelijk. Maar hoe weet u nu of de basisverzekering 2018 wel volledig aansluit bij de behoeften en wensen van u en uw gezin? Wordt de zorg, die u nodig heeft, wel vergoed vanuit de basisverzekering?

Noodzakelijke zorg, goed verzekerd

Voor de meest noodzakelijke zorg, zoals een opname in het ziekenhuis of een bezoek aan de huisarts, kunt u rekenen op de basisverzekering.
 

Toch vergoedt de basisverzekering ziektekosten niet alle belangrijke zorg. ‘Bevallen in het ziekenhuis zonder medische indicatie’, ‘een beugel voor uw oudste zoon’ en ‘de aanschaf van een nieuwe bril’, worden niet vergoed. Zorg waarbij u misschien niet stil staat, totdat u er ineens mee wordt geconfronteerd. Kunt u de kosten hiervan dragen?

Aanvullende ziektekostenverzekering voor extra zekerheid

Bij Salland Zorgverzekeringen kunt u daarom kiezen voor extra zekerheid. Zorgvuldig hebben wij vier  aanvullende verzekeringen voor u samengesteld.
 

  • Start, voor net dat beetje extra zekerheid
  • Compact, nieuw in 2018
  • Extra, fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen, goed verzekerd
  • Plus, uitgebreide zorg, bijvoorbeeld voor gezinnen
  • Top, de meest complete verzekering voor u.

Daarnaast kunt u de basisverzekering voor ziektekosten 2018 ook nog eens uitbreiden met één van de drie tandartsverzekeringen van Salland.

Salland basisverzekering ziektekosten 2018, ook voor u?

Naast kwalitatieve zorg en een passende basisverzekering voor ziektekosten 2018 willen wij u helpen bij het verkrijgen én behouden van een goede gezondheid. Als Salland-verzekerde kunt u daarom ook genieten van voordelen bij onze partners. Volg een yoga workshop bij u in de buurt of bekijk de unieke wandelroutes op Salland Wandelweb.

Spreekt de goede zorg van Salland u aan? Een nieuwe zorgverzekering afsluiten bij Salland is eenvoudig. U kunt telefonisch contact opnemen met onze medewerkers via nummer (0570) 68 74 84 of deze meteen online afsluiten.