Collectieve zorgverzekering: de voordelen

collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering van Salland krijgt u korting op onze aanvullende verzekeringen én tandartsverzekeringen. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd volgens de meest uitgebreide verzekering van de ouders. U kunt zich bij ons verzekeren als u inwoner bent van Gelderland of Overijssel. Voor zorg kunt u landelijk terecht bij alle zorgaanbieders waarmee wij een contract hebben. Wij hebben met heel veel organisaties in de regio afspraken gemaakt over collectiviteit.

 

Gebruik maken van een collectieve zorgverzekering via uw werkgever, sportclub of ledenorganisatie? Vul uw gegevens in op ons aanvraagformulier en zoek naar uw bedrijf of organisatie. Via dit formulier stelt u direct de zorgverzekering van uw keuze samen en berekent u de premie die daarbij hoort.

 

AANVRAAGFORMULIER (COLLECTIEVE) VERZEKERING

Collectiviteit zorgverzekering regelen via uw sportclub

Verzekert u zich via uw sportclub? Dan krijgt u 7% korting op de aanvullende én tandartsverzekering. Ook kunt u 1 jaar gratis lidmaatschap op uw sportclub winnen. Uw sportclub ontvangt per lid een leuk bedrag van ons. Sportverenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Zij brengen net als wij graag mensen samen en zetten ze in beweging. Daarom doen wij graag regelmatig iets extra’s voor ‘onze clubs’ via de Salland Clubactie.

 

  • Via het innovatiebudget kan uw sportclub kans maken op extra sponsorgeld.
  • Via Salland Helpt hielpen wij al meerdere verenigingen vrijwillig met klussen op locatie. 
  • Wij organiseren verschillende evenementen voor de clubs en leden, zoals onlangs de workshop EersteHulp Bij SportOngelukken

 

Verzekering afsluiten via uw club

Voordeel van een collectieve zorgverzekering bij Salland

Naast korting op de premie zijn er nog meer voordelen van een collectieve verzekering bij Salland. Zo herinvesteren wij een deel van uw premie terug in zorg in de regio. Zo leverden wij onder meer een bijdrage aan het Regionaal TransferPunt (RTP). Het RTP begeleidt patiënten met een spoedeisende vraag naar passende zorg. Zij regelen in overleg met de huisarts een snelle en juiste plaatsing bij een zorginstelling. Geen onnodige opnames of verhuizingen achteraf dus. Meer hierover ziet u in onderstaand filmpje.

 

 

Meer Salland in de regio

Energie in een gezonde leefstijl van onze (collectief) verzekerden

Naast onze herinvesteringen in zorg steken we graag extra energie in een gezonde leefstijl voor onze verzekerden. Zo zijn wij sponsor van de IJsselloop, de Sallandse Wandel4Daagse en de Diepe Hel Holterbergloop. Ook organiseren wij regelmatig leuke extra’s. Zo hielden we al een schaatsclinic met Olympisch kampioen Carlijn Achtereekte en een succesvolle informatieavond over stoppen met roken in samenwerking met onder meer Tactus Verslavingszorg. Ook deden 27 verzekerden mee aan ‘Fit like an eagle’. Samen met voetballers van Go Ahead Eagles deden zij mee aan een ‘fitheidschallenge’ van 12 weken, met hele mooie resultaten!

 

 

Toegankelijke zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

Als regionale zorgverzekeraar geloven wij in een zorgzame samenleving waarin mensen oprecht aandacht en tijd voor elkaar maken. Kortom: zorg voor elkaar. Onder andere met de genoemde projecten en initiatieven willen wij laten zien dat we echt geven om onze regio en onze verzekerden. Hiernaast bieden we graag een betaalbare premie om zorg toegankelijk te houden voor iedereen. We hebben geen winstoogmerk en u heeft bij ons een ruime keuze uit zorgverleners, zowel binnen de regio als landelijk.

Onze aanvullende verzekeringen

Bij ons kunt u een zorgverzekering op maat samenstellen. Naast natuurlijk onze basisverzekering, kunt u bij ons kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

 

 

Onze productvergelijker helpt u kiezen.

Onze tandartsverzekeringen

Alleen voor verzekerden tot 18 jaar wordt tandartszorg vergoed vanuit de basisverzekering. Veel van onze verzekerden kiezen er daarom voor om naast een aanvullende verzekering ook een tandartsverzekering af te sluiten. U kunt zich ook aanvullend verzekering door middel van één van onze tandartsverzekeringen, namelijk:

 

 

BEREKEN MIJN PREMIE BIJ SALLAND

Vragen? Neem gerust contact op

Net als de inwoners van Salland zijn wij nuchter en is contact met ons laagdrempelig. U kunt ons bijvoorbeeld bereiken via telefoon, e-mail, Whatsapp en Facebook.

 

Contactmogelijkheden