Collectiviteit voor bedrijven, premiekorting voor uw werknemers

De beste zorg in de regio


Wij vinden toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Daarom bieden wij bedrijven graag de mogelijkheid om een collectiviteit bij ons af te sluiten. Met een collectiviteit sluiten uw werknemers een complete zorgverzekering af en ze krijgen korting op hun zorgpremie en aanvullende extra’s bij onze partners.

Zorgverzekering groepen

Als u bij ons een zorgverzekering voor groepen afsluit, dan krijgen uw werknemers meer dan alleen goede zorg. Natuurlijk krijgen ze korting op de zorgpremie en hebben ze toegang tot kwalitatief goede zorg bij hen in de buurt, maar wij gaan ook verder dan dat. We denken graag met u mee over hoe we uw werknemers duurzaam inzetbaar, gezond en gelukkig houden. En dat doen we met de aard van uw bedrijf in het achterhoofd. Een productiebedrijf heeft namelijk andere wensen dan bijvoorbeeld een zorginstelling. Onze zorgverzekering voor groepen is ook voor uw bedrijf geschikt.

Collectiviteit zorgverzekering. In drie stappen naar een optimale gezondheid

Om tot een compleet aanbod te komen voor elk bedrijf, doorlopen we drie stappen:
 

  • Inventariseren: wij horen graag in een persoonlijk gesprek welke zaken er spelen binnen uw bedrijf met betrekking tot de gezondheid van uw werknemers. Samen stellen we dan het ideale verzekeringspakket voor u en uw bedrijf samen.
  • Activeren: het complete pakket aan vergoedingen en extra’s dat u als collectiviteit bij ons afneemt, geeft uw werknemers de mogelijkheid om te werken aan een gezond leven. Hiermee presteren ze niet alleen optimaal binnen uw bedrijf, maar ook daarbuiten.
  • Evaluatie: natuurlijk komen we ook graag bij u langs om te horen hoe u ons aanbod ervaart. Was het wat u ervan verwachtte? Heeft u nog tips voor ons? Door samen te blijven werken, kunnen we zaken aanpassen of bijsturen.

 

Wilt u samen met ons deze drie stappen doorlopen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Maatwerk collectiviteit

Als u bij ons een collectieve zorgverzekering afsluit, dan krijgen uw werknemers meer dan alleen goede zorg.Bij ons heeft u de mogelijkheid om een verzekeringspakket samen te stellen dat volledig is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Met onze collectiviteit modules DenkVitaal en DoeVitaal bieden we u een ruime keuze uit vergoedingen en extra’s, waarmee u zelf een mix kunt maken van de zaken die u belangrijk vindt. Wel bedrijfsfysiotherapie en korting op sportscholen, maar speelt het mentale welzijn een minder grote rol? Dan kunt u de DoeVitaal afnemen. Bent u geïnteresseerd in hulp bij psychische problemen en voorlichtingen over werkdruk, maar zijn de stoelmassages juist niet nodig? Kijk dan eens naar de DenkVitaal. Kunt u niet kiezen en wilt u het liefst alle onderdelen afnemen? Dan kunt u de Denk- en DoeVitaal natuurlijk ook samen afnemen.

 

DenkVitaal en DoeVitaal