Een collectieve zorgverzekering van Salland

We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering.
Gezin wandelt
We hebben met heel veel bedrijven en verenigingen in de regio afspraken gemaakt over het afsluiten van een collectieve zorgverzekering.

Hierdoor profiteren verzekerden van:

  • een goede tandartsverzekering en fysio vergoeding;
  • 1 maand gratis Fitchannel.com;
  • 25% korting op alle artikelen via Sportdirect.com;
  • landelijke dekking.

Wilt u gebruik maken van korting op uw aanvullende verzekering en tandartsverzekering? Geef dan tijdens uw aanmelding aan dat u zich wilt verzekeren via een collectief en selecteer vervolgens uw bedrijf of vereniging.

Sporten met korting

Wij helpen u graag om gezond te blijven. Daarom krijgt u 1 maand gratis toegang tot Fitchannel.com, dé online sportschool met meer dan 1000 workouts en gezonde en lekkere recepten, een eigen MyFitchannel omgeving voor het bijhouden van uw resultaten, digitale begeleiding en meer! Sporten in uw eigen veilige omgeving dus en wanneer u wil. Nog geen goede sportkleding? Via Sportdirect.com krijgt u 25% korting op alle producten. Meer informatie? Kijk dan op www.salland.nl/fitchannel.


Landelijke dekking

  • Dé zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel met landelijke dekking
  • Wij kennen onze zorgverleners en maken goede afspraken met elkaar over kwaliteit en prijs

Al verzekerd bij ons?

Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar deze collectiviteit? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.


Kinderen gratis meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders. Als u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering Top heeft, en uw partner de TandTop, dan heeft uw kind recht op de vergoedingen van beide Top pakketten.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over collectiviteit.