• Home
  • Een aparte tandartsverzekering afsluiten voor u en uw gezin.

Welke zorgverzekering past bij mij in 2018?

‘Welke zorgverzekering past bij mij?’ is een veelgehoorde vraag. Door de enorme hoeveelheid zorgverzekeraars in Nederland en een oerwoud aan zorgpolissen is dit voor de meesten lastig te beantwoorden. Salland Zorgverzekeringen helpt en geeft antwoord op al uw vragen en individuele wensen. Door kwalitatief hoogwaardige zorg in uw regio, een servicegerichte dienstverlening en ruime vergoedingen weet Salland zich te onderscheiden. Ervaar het zelf en kies voor de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.
 

SLUIT U AAN, STAP NU OVER

Een aanvullend zorgpakket op maat

Bij het beantwoorden van de vraag ꞌwelke zorgverzekering past het beste bij mij?ꞌ is het van belang om voor uzelf vast te stellen wat belangrijk is om te verzekeren en welke zorgbehoefte u heeft. De samenstelling van basisverzekering is voor iedereen gelijk, maar het biedt niet voor iedereen voldoende dekking. Daarom kunt u naast de basisverzekering een aanvullend pakket op maat samenstellen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, anticonceptie, geneesmiddelen, spoedeisende zorg in het buitenland of een vergoeding van tandartskosten.
 

Aanvullende verzekeringen

Voor extra vergoedingen kunt u kiezen uit:

Tandartsverzekering

Voor een vergoeding van tandartskosten kunt u kiezen uit:

Kies naast de basisverzekering een aanvullende zorg- en/of tandartsverzekering en stel uw zorgpakket op maat samen. Onze productvergelijker helpt u om de diverse aanvullende verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Keuzevrijheid, geen leeftijdsselectie en zorg dicht bij huis

Het verschil schuilt in de details. Wij bieden u naast een pakket op maat met ruime vergoedingen, veel keuzevrijheid tussen de verschillende zorgverleners. Wij selecteren niet op leeftijd en bovendien ontvangt u zorg dicht bij huis. Toegankelijke en betaalbare zorg staat voorop en uw gezondheid centraal.

Als onderdeel van het al ruim anderhalve eeuw bestaande ENO heeft Salland geen winstoogmerk.
Het grootste deel van uw premie wordt direct geïnvesteerd in de verbetering van zorg in uw omgeving. Salland maakt goede afspraken met zorgverleners en stimuleert hen om samen te werken, zodat wachttijden korter worden en verschillende behandelingen beter op elkaar aansluiten. Meer informatie over Salland Zorgverzekeringen.