• Home
  • Welke zorgverzekering past bij mij en mijn gezin?

Welke zorgverzekering past bij mij?

Bent u tevreden over uw zorgverzekering of overweegt u een overstap? In Nederland zijn diverse zorgverzekeraars die u een standaard zorgverzekering aanbieden maar u wilt natuurlijk een zorgverzekering die goed bij u past. Wij helpen u daarom graag met het samenstellen van een zorgpolis die aansluit bij uw wensen.
 

BEREKEN UW PREMIE

 

De beste naturapolis van heel Nederland

Een zorgverzekering van Salland is beschikbaar voor iedere inwoner van Gelderland en Overijssel. De regionale polis kent geen selectie op leeftijd of gezondheid: onze zorgverzekering is er dus voor iedereen uit de regio. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg in de buurt. Daarom maken wij zoveel mogelijk persoonlijk afspraken met zorgverleners. Dat geeft ons de kans om met ze samen te werken om de zorg in de regio, die al erg goed is, nóg verder te verbeteren. Wij doen dit onder het motto ‘hart voor goede zorg’. Inmiddels hebben we al met meer dan 90% van de zorgverleners afspraken gemaakt en bieden we dan ook de beste naturapolis van heel Nederland! En uw kinderen? Die zijn tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd!

 

 

Zorgverzekering die bij u past

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?


Het basispakket
Het basispakket wordt samengesteld door de Rijksoverheid. De inhoud is bij iedere zorgverzekeraar gelijk, de premie echter niet. Vrijwel de meeste zorg uit onze basisverzekering is op naturabasis. We hebben met meer dan 90% van de zorgverleners in de regio Salland een contract. Hierdoor profiteert u van ruime zorgkeuze en een scherpe premie. 

 

MEER INFORMATIE OVER DE BASISVERZEKERING

 

 

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?


5 aanvullende pakketten

Vindt u een basisverzekering te summier en wenst u meer zekerheid? Kies dan een aanvulling. Wij bieden vijf verschillende aanvullende pakketten waarmee u de basisverzekering kunt complementeren. 

 

MEER INFORMATIE OVER AANVULLENDE VERZEKERINGEN

 

 

Tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

 

3 tandartsverzekeringen

Voor een vergoeding van tandartskosten kunt u een tandverzekering afsluiten. Wij bieden drie tandartsverzekeringen met een eigen vergoedingenpakket waarbij ook de beugel van uw zoon of dochter wordt vergoed

 

 

MEER INFORMATIE OVER TANDARTSVERZEKERINGEN

 

 

Een passende zorgverzekering, een goed gevoel


Salland is onderdeel van ENO en bestaat al ruim anderhalve eeuw.
Wij staan dicht bij onze verzekerden en een winstoogmerk past niet bij ons. Het grootste deel van de zorgpremie wordt bij ons direct geïnvesteerd in de verbetering van zorg in uw, en onze directe omgeving.
Onze medewerkers komen uit de regio en samen met u willen we de zorg zo goed mogelijk inrichten. Onze dokter is uw dokter. We overleggen met ziekenhuizen en zorgverleners en kijken gezamenlijk naar verbeterpunten. Zo willen we wachttijden korter maken en verschillende behandelingen beter op elkaar laten aansluiten. Het verschil schuilt immers in de details. Voor mensen met een laag inkomen hebben we met diverse gemeentes een speciale gemeentepolis samengesteld. Op die manier is goede zorg werkelijk  voor iedereen toegankelijk.

 

 

Korting op de premie

Bij ons kunt u op verschillende manieren korting krijgen op uw zorgpremie. Zo zorgt een vrijwillig eigen risico voor een flinke premieverlaging. Daarnaast hebben wij in de regio met diverse bedrijven en verenigingen afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. Heeft uw sportclub of werkgever afspraken met ons gemaakt? Dan krijgt u een aantrekkelijke korting op de tandartsverzekeringen en/of aanvullende verzekeringen.


Heeft u vragen over het kiezen van de juiste zorgverzekering of wilt u hulp bij het samenstellen van de zorgverzekering die bij past? Neem dan contact op, wij helpen u graag. 

 

BEREKEN UW PREMIE