Zorgverzekering Zwolle

 

Zorgverzekering 2021

 

Zoekt u een gemeente zorgverzekering? Zwolle profiteert van korting via de gemeentepolis voor inwoners met een laag inkomen (minima). Daarnaast bieden wij ook standaard zorgverzekeringen. U kunt bij ons een basisverzekering afsluiten en heeft ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die een groot deel van de premie herinvesteert in zorg in de regio. Een betrokken verzekeraar met persoonlijke service.

 

MEER OVER ONZE ZORGPOLIS

 

 

Gemeente verzekering Zwolle

Gemeente zorgverzekering voor een aantrekkelijke zorgpremieGoede zorg voor u en uw gezin is belangrijk, ook als u een laag inkomen heeft. Samen met gemeente Zwolle hebben we daarom de zogenaamde Gemeentepolis ontwikkeld. Een zorgverzekering met extra ruime vergoedingen waaraan de gemeente Zwolle meebetaalt. De Gemeentepolis Zwolle kent geen selectie op leeftijd of gezondheid. Er gelden wel inkomensgrenzen, en u moet natuurlijk in de gemeente Zwolle wonen. Heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd!

 

Meer over de gemeente zorgverzekering Zwolle

 

AANMELDEN

 

 

Zorg op z’n Sallands

Salland is onderdeel van Eno, gevestigd in Deventer. De zorg in onze regio is goed maar kan altijd beter. Dit willen we graag samen met u bereiken. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer we kunnen verbeteren.

Wij kennen geen winstoogmerk. Het grootste deel van de zorgpremie herinvesteren wij weer in de verbetering van zorg in de buurt. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, woonzorgcentrum en zelfs bij u in de straat. Wij bieden een goede zorgverzekering met ruime keuzevrijheid. Doet u mee?

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Onze basisverzekering en aanvullende verzekeringen

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

Onze basisverzekering biedt u een ruime zorgkeuze. Wij hebben met veel van de zorgverleners in de regio afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs. Ook landelijk kunt u terecht bij alle ziekenhuizen en bijna alle huisartsen.

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende verzekeringen, vijf soorten

Onze vier aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen, onder andere voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. U kiest zelf het pakket dat het beste past bij uw wensen en behoeften.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Tandartsverzekeringen, drie soorten

Wilt u een vergoeding van uw tandartskosten of voor de beugel van uw kind? Kies dan een van de drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u zelfs los afsluiten naast een basisverzekering. 

 

Collectieve zorgverzekering Zwolle met korting

Naast een zorgverzekering met ruime zorgkeuze kunnen Salland-verzekerden genieten van diverse voordelen & extra’s. Zo hebben we met bedrijven, verenigingen en sportclubs in Zwolle en daarbuiten gesproken over collectief verzekeren. Heeft uw werkgever of sportclub ook een afspraak met ons gemaakt? Dan geniet u van korting op de premie van uw zorgverzekering bij de aanvullende- en/ of tandartsverzekeringen. Daarnaast ontvangt de sportclub van ons 50 euro per nieuw verzekerd lid.

 

Meer over de Salland Clubactie

 

BEREKEN COLLECTIVITEIT