• Home
  • Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering via uw werkgever

Zorgverzekering collectief, ruime vergoedingen en extra voordeel


Bedrijven en verenigingen maken afspraken met Salland Zorgverzekeringen. Een zorgverzekering collectief afsluiten biedt u als werknemer of lid diverse voordelen. Een collectieve zorgverzekering via werkgever of vereniging biedt allereerst een aantrekkelijke korting op de zorgpremie. Daarnaast kunt u genieten van leuke kortingen op diverse producten en diensten. Met een zorgverzekering collectief afgesloten bent u goed verzekerd tegen een scherpe premie!

Voordelen zorgverzekering collectief afsluiten op een rij:

  • Aantrekkelijke korting op uw premie
  • Collectiviteitskorting geldt ook voor meeverzekerde gezinsleden
  • Korting mogelijk via groot aantal bedrijven en verenigingen
     

Meer voordeel collectieve zorgverzekering via werkgever of vereniging

Als u via uw werkgever een collectieve zorgverzekering bij ons afsluit, dan kan het zomaar zijn dat u meer krijgt dan u had verwacht. Wij bieden werkgevers namelijk de mogelijkheid om twee modules bij ons af te nemen: DenkVitaal en DoeVitaal. Hiermee kunt u gebruik maken van extra’s die niet krijgt bij andere collectiviteiten. Bijvoorbeeld een griepprik, voorlichtingen over uw werk en stoelmassages.
 

 

MEER INFORMATIE OVER DE MODULES

 

 

Bereken uw premie zorgverzekering collectief

Via onze premie berekening kunt u eenvoudig uw korting berekenen. U geeft eenvoudig de naam van uw werkgever of vereniging op en de collectiviteitskorting ziet u direct terug in de premie.

 

Het kan zelfs zo zijn dat u korting ontvangt op de aanvullende verzekeringen van Salland. Dit hangt af van de afspraken die uw bedrijf of vereniging heeft afgesproken. Kijk ook direct of u recht heeft op een collectieve zorgverzekering.
 

 

BEREKEN UW COLLECTIVITEIT