De beste zorg in de regio


U kunt bij ons als werkgever in de regio Salland een collectieve zorgverzekering afsluiten. Samen met u denken we na over hoe we uw medewerkers duurzaam inzetbaar, gezond en gelukkig houden. En welke rol Salland Zorgverzekeringen hierin voor u kan spelen.


Natuurlijk is zo’n zakelijk collectief ook voor uw medewerkers interessant: als zij zich via uw collectief bij ons verzekeren, krijgen ze een aantrekkelijke korting op de verzekeringspremie.


Zorg op z’n Sallands


Wij zijn Salland Zorgverzekeringen. Wij heten niet voor niks zo, want wij zijn, zoals Salland is. Kleinschalig, zorgzaam en dichtbij. Onze adviseurs kennen Salland op hun duimpje en zijn écht altijd bij u in de buurt.

We nemen uitgebreid de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen, zodat er een prettige samenwerking kan ontstaan.


Salland zorgverzekeringen: zorg op z’n Sallands

De voordelen van onze collectieve verzekering

 

De beste naturapolis van Nederland

We hebben afspraken gemaakt met bijna alle zorgverleners in de regio Salland. Uw medewerkers kunnen dus bijna altijd naar de zorgverlener van hun keuze.


Korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen

Iedereen betaalt bij ons dezelfde premie voor de basisverzekering, zodat wij goede zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk kunnen houden. Via onze collectieve zorgverzekering krijgen uw medewerkers wel korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen.