Zorginkoopbeleid

Salland Zorgverzekeraar presenteert een vernieuwd zorginkoopbeleid! 

 

We kennen grote uitdagingen in de zorg, zoals een dreigend tekort aan zorgprofessionals en stijgende kosten. Om die uitdagingen het hoofd te bieden maken we met onze zorgaanbieders afspraken over Passende Zorg en investeren we steeds vaker in innovatieve projecten en samenwerkingen binnen de zorgsector.

 

Ons doel? Toekomstbestendige zorg, die voor iedereen toegankelijk én betaalbaar is, vandaag én morgen. Want goede zorg dichtbij, dat verdient elke verzekerde.

 

Met deze aanpak zetten we, samen met vele organisaties binnen de zorg- en zorggerelateerde sector, in op vernieuwing en verbetering van zorg.

 

Ook investeren we in het makkelijker maken van zorgcontractering voor zorgaanbieders, zodat onze verzekerden met een gerust hart kunnen blijven rekenen op de zorg die nodig is. We bieden later dit jaar zorgaanbieders in drie heldere stappen een contract voor 2025 aan.

Zorginkoopbeleid per zorgsoort

Inkoopbeleid, aanvullende documenten en veelgestelde vragen per zorgsoort.

In de regio

Salland Zorgverzekeraar werkt nauw samen met partners in de regio. Lees meer over de ontwikkelingen; nieuwe projecten en samenwerkingen.