Directie

De directie bestaat uit vijf leden, waarvan een voorzitter van het directieteam. De directie stelt visie, missie, strategie en doelstellingen vast en is verantwoordelijk voor de realisatie.


directie

Petra Teunis

Voorzitter Directieteam

petra-teunis


Petra werkte lange tijd in de financiële sector. Zij bekleedde posities als directeur/bestuurder op zowel regionaal als corporate niveau. Voor haar huidige functie was Petra directeur Oost-Nederland bij Rabobank. Ze is actief als toezichthouder bij meerdere organisaties en is voorzitter Directieteam bij Salland Zorgverzekeraar.

Elout Hooiveld

Directeur Financiën


Na zijn studie Bedrijfseconomie is Elout aan de slag gegaan bij accountantskantoor Deloitte. In die tijd volgde hij naast zijn werkzaamheden bij Deloitte nog een postdoctorale opleiding tot Registeraccountant. Elout werkt sinds 2002 bij Salland Zorgverzekeraar en is directeur Financiën

Berry Huizing

Directeur Klantberry-huizing


Als voormalig manager in onder meer de bankensector heeft Berry brede ervaring in het verhogen van de klanttevredenheid, digitalisering en verandermanagement. Het is de ambitie van Berry om het label Salland Zorgverzekeringen verder regionaal te verankeren. Voor het label HollandZorg geldt de ambitie om de eerste keuze te zijn voor arbeidskrachten die tijdelijk in Nederland de economie komen versterken. 

Frank Johnsen

Directeur Bedrijfsvoering

frank-johnsen


Met een succesvolle carrière in de zorgverzekeringsbranche is Frank expert in klantgerichte bedrijfsvoering en data-gedreven processen. Hij bekleedde verschillende management- en directiefuncties bij meerdere zorgverzekeraars. Bij Salland Zorgverzekeraar is Frank directeur Bedrijfsvoering.

Paul Offringa

Directeur Zorg

paul offringa


Raad van Commissarissen

Om zijn taak goed te kunnen vervullen is de raad van commissarissen, met vijf personen, breed samengesteld. De commissarissen hebben gezamenlijk specialistische kennis van verzekeringen, zorg, financiën, politiek en het besturen van organisaties. Zij volgen maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. De meningsvorming komt tot stand op basis van onafhankelijkheid en een kritische houding.

Ledenraad Salland Zorgverzekeraar

Wij horen graag van onze verzekerden wat zij belangrijk vinden en daarvoor is onze ledenraad onmisbaar. De ledenraad praat rechtstreeks met het bestuur van Salland Zorgverzekeraar denkt mee over uiteenlopende onderwerpen.

Jaarverslagen

Elk jaar publiceert de Salland Zorgverzekeraar haar jaarverslag. Naast de verplichting om financiële verantwoording af te leggen over onze resultaten, vinden wij het belangrijk om u te laten weten wat wij in brede zin doen en welke resultaten dat heeft opgeleverd.