• Home
  • Over Salland Verzekeringen

Over Salland Zorgverzekeringen

Als regionale zorgverzekeraar geloven wij in een zorgzame samenleving waarin mensen oprecht aandacht en tijd voor elkaar maken. Kortom: zorg voor elkaar. Door het opzetten en omarmen van regionale initiatieven dragen wij bij aan een gezond en gelukkig leven. Maar bovenal bieden wij de juiste zorg op de juiste plek.

Salland Zorgverzekeringen: onderdeel van Eno

Salland Zorgverzekeringen is onderdeel van Eno, een moderne dienstverlener die een optimale gezondheid van klanten centraal stelt in haar denken en handelen. Al 155 jaar hebben wij aandacht voor mensen en hun persoonlijke situatie. Ook de merken HollandZorg en ZorgDirect behoren tot de dienstverlening van Eno.

Onze visie op zorg

Wij vinden toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Wij hebben geen winstoogmerk. Een groot deel van uw premie zorgverzekering investeren wij direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij u in de buurt, in verpleegcentra bij u in de wijk of in extra zorg bij u in de straat. Zo doen wij dat, al 155 jaar.

Wat doet Salland Zorgverzekeringen extra voor de regio?

Naast de beste zorg in de regio, kunnen onze verzekerden gratis deelnemen aan hardloopclinics voor de IJsselloop. Ook wandelen klanten van Salland Zorgverzekeringen met korting mee met de Sallandse Wandel4daagse. Daarnaast ondersteunen wij veel regionale projecten en samenwerkingsverbanden die de zorg voor u nóg beter maken.

Kent u de Salland Reisverzekering al?

Salland Reisverzekeringen is ook een onderdeel van Eno. Omdat reisverzekeringen complementair zijn aan zorgverzekeringen verkoopt Salland Zorgverzekeringen ook reisverzekeringen. Op de webpagina van onze reisverzekeringen ziet u in één oogopslag welke reisverzekering voor u het meest geschikt is, wat deze kost en sluit u deze eenvoudig online af.

Meer weten over Eno?

Vacatures, het beleggingsbeleid en informatie voor zorgverleners vindt u op de website van Eno.