• Home
  • Over Salland Verzekeringen


Over Salland Zorgverzekeringen

 

Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid. Daarom stimuleren en inspireren wij onze verzekerden om te werken aan hun gezondheid. Want voor een gezonde toekomst, zorgen we samen.

 

 

Investeren in een gezond en actief leven

Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk die investeert in een gezonde levensstijl. Door middel van inspirerende informatie, events en voordelen, willen we u ondersteunen in een gezond en actief leven. Extra trots zijn wij op de regionale sportclubs, die grote aantallen leden in beweging brengen en samenbrengen. Daarom geven wij ze al jaren een financieel steuntje in de rug via de Salland Clubactie. Een greep uit onze initiatieven en events tot nu toe:

Salland Clubactie

'Fit like an eagle': trainen met bekende spelers

Schaatsclinic met Carlijn Achtereekte

Wij zijn trotse sponsor van...

Ijsselloop
Deventer

Diepe Hel Holterbergloop

Sallandse Wandel4daagse

Betrokken bij goede zorg, zowel landelijk als dichtbij

Wij zijn een betrokken zorgverzekeraar. Toegankelijke en betaalbare zorg vinden wij erg belangrijk. Wij kennen de regionale zorgverleners en kunnen hierdoor goede afspraken met ze maken. Maar ook landelijk hebben onze verzekerden een ruime zorgkeuze. Een groot deel van uw premie investeren wij direct weer in projecten en initiatieven die de zorg nóg beter maken. 

Huisarts krijgt meer tijd per patiënt

Huisartsen in onze regio zouden graag meer tijd voor hun patiënt nemen. Dit bleek uit onze gesprekken met de Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken. Zo ontstond de pilot 'Meer tijd voor de patiënt'.

Sociale Benadering Dementie

Mensen met dementie ophalen voor een knipbeurt bij de kapper: één van de initiatieven die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Salland doet mee aan deze ‘Social Trials’ vanuit het project ‘Sociale Benadering Dementie’. 

Persoonlijke en toegankelijke service
Als regionale zorgverzekeraar staan wij letterlijk dicht bij onze verzekerden. Wij vinden het belangrijk dat onze service persoonlijk en toegankelijk is. Een goed voorbeeld hiervan is onze ZorgGids Bianca. U kunt haar om hulp vragen in uw zoektocht naar de juiste zorg. Bianca maakt gebruik van een groot regionaal netwerk en heeft veel kennis van regels, wetten, vergoedingen en instanties. Zo komt u uit bij zorg die écht bij u past.

 

Meer over de ZorgGids

 

Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Contactmogelijkheden

 


Salland: onderdeel van Eno

Salland Zorgverzekeringen is onderdeel van Eno. Eno is een zorgverzekeraar met regionale roots. Al ruim 160 jaar werken wij vanuit Deventer voor onze verzekerden. We kennen het Sallandse zorglandschap door en door. Dat is een fijne basis om samen met onze partners optimaal aan de gezondheid van de regio te werken. De regio is voor ons geen hype, maar zit in ons DNA. Ook de merken HollandZorg en ZorgDirect behoren tot de dienstverlening van Eno.


Meer weten over Eno?

Vacatures, het beleggingsbeleid en informatie voor zorgverleners vindt u op de website van Eno.

 

afbeelding

Meer Over Salland