Over Salland Zorgverzekeringen

Al ruim 160 jaar werken wij vanuit Deventer voor onze verzekerden. Je vindt ze van Nijmegen tot Kampen, links en rechts van de IJssel.
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Al ruim 160 jaar werken wij vanuit Deventer voor onze verzekerden. Je vindt ze van Nijmegen tot Kampen, links en rechts van de IJssel.

Geluk op z'n Sallands

Over goede zorg hoeven onze verzekerden zich geen zorgen te maken. Dat regelen we gewoon. Maar liever richten wij ons op gezondheid, zodat de regio op haar inwoners kan blijven bouwen. We bieden daarom inspiratie en oplossingen op het gebied van beweging, gezond eten en ontspanning. Wij geloven daarbij niet in ‘grote stappen, snel thuis’, maar motiveren onze verzekerden in het zetten van kleine stapjes richting een fitter leven. Zo krijg je meer energie en zit je beter in je vel.

Dat is geluk... Geluk op z'n Sallands.

 

 

 

Een greep uit onze initiatieven tot nu toe

Fit like an eagle: trainen met bekende spelers

Schaatsclinic met Carlijn Achtereekte

Bootcamp: 5 weken trainen met Reggy

De Salland Clubactie

Onze verzekerden dragen de mentaliteit van de regio in hun hart. Ze kennen en steunen elkaar, zetten hun schouders eronder en weten dat je samen verder komt dan alleen. Vanuit hun eigen buurt, sportclub, bedrijf en zorginstelling maken ze hun omgeving een stukje mooier en gezonder.

Extra trots zijn wij op de regionale sportclubs, die grote aantallen leden in beweging brengen en samenbrengen. Daarom geven wij ze al jaren een financieel steuntje in de rug via de Salland Clubactie.

Trotse sponsor

We houden altijd onze oren en ogen open voor regionale initiatieven waar we een bijdrage aan kunnen leveren. Zo zijn wij trotse sponsor van de IJsselloop Deventer, Diepe Hel Holterbergloop en de Sallandse Wandelvierdaagse.

Ijsselloop Deventer

IJsselloop

Diepe Hel Holterbergloop

Diepe Hel Holterbergloop

Sallandse Wandel4daagse

SW4D

Persoonlijke service en transparantie

Wij zijn een nuchtere en toegankelijke zorgverzekeraar. Persoonlijke service en transparantie staan bij ons voorop. Een goed voorbeeld hiervan is onze ZorgGids Bianca. U kunt haar om hulp vragen in uw zoektocht naar de juiste zorg. Bianca maakt gebruik van een groot regionaal netwerk en heeft veel kennis van regels, wetten, vergoedingen en instanties. Zo komt u uit bij zorg die écht bij u past.

Meer over de ZorgGids

 

Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Salland: onderdeel van Eno

Salland Zorgverzekeringen is onderdeel van Eno. Eno is een zorgverzekeraar met regionale roots. We kennen het Sallandse zorglandschap door en door. Dat is een fijne basis om samen met onze partners optimaal aan de gezondheid van de regio te werken. De regio is voor ons geen hype, maar zit in ons DNA. Ook het merk HollandZorg behoort tot de dienstverlening van Eno.

 

Meer weten over Eno?

Vacatures, het beleggingsbeleid en informatie voor zorgverleners vindt u op de website van Eno.

 

Meer Over Salland