Blijvende oplossingen voor patiënten huisartsenpraktijk Co-Med

Samen met alle andere zorgverzekeraars hebben we de overeenkomst met huisartsenketen Co-Med beëindigd. We hebben de conclusie getrokken dat Co-Med de continuïteit van goede zorg niet kan garanderen. Daarom bieden we een alternatieve  oplossing voor patiënten die ingeschreven staan bij een huisartsenpraktijk van Co-Med. Wij adviseren hier per direct gebruik van te maken. 

Patiënt bij een huisartspraktijk van Co-Med?
Kijk op de speciale pagina van alle zorgverzekeraars waar u terecht kunt voor huisartsenzorg:

Blijvende oplossingen 

Zorgverzekeraars werken samen aan structurele oplossingen voor de huisartsenzorg per praktijk. De actuele informatie over tijdelijke en blijvende huisartsenzorg vind u via de link hierboven. 

  • Co-Med Den Haag Ingeschreven bij de Co-Med praktijk Bordewijklaan (incl. voormalige vestiging van Co-Med aan de Esperantostraat)? Dan kunt u terecht bij huisartsen in uw omgeving.
    Heeft u hulp nodig bij het vinden van een nieuwe huisarts in Den Haag? Neem dan contact op met Hadoks, de regionale huisartsenorganisatie in Den Haag. Met Hadoks hebben we afgesproken dat zij u helpen bij het vinden van een nieuwe huisarts als dat nodig is. Op de website van Hadoks leest u welke praktijken beschikbaar in Den Haag.